Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

Abi bende Sapphire 2600Xt 256mb DDR3 Crysis de COD4 de de oyun bıtırdım hemde ıyı grafıklerle cok rahat. 2600 PRO da ısını gorur.TaBI AGP dı galıba senın AGP sını bulacaksın.

dostum sağol seninde çok iyiliğini gördük...paylaşımını esirgemedin...:rendeer:

bakınıyorum ama artık bu işlerden sorumlu müdürüm SANSÜR var...o bi değerlendirsin...:queen:

beni böyle işlerle muyatap etmeyin...:queen:

OEM 512 GF8500gt pcı-x 16X 66 dolar 2.el
RAM 2 GB DDR2 667 MHZ OEM (Ramde 2. tavsiye etmem) 39 dolar + kdv bu ürün sıfırdır
ok :cat:

OEM 512 GF8500gt pcı-x 16X 66 dolar 2.el
RAM 2 GB DDR2 667 MHZ OEM (Ramde 2. tavsiye etmem) 39 dolar + kdv bu ürün sıfırdır
ok :cat:

yannız dostum PCI yazmışın...bana AGP olcaktı unutma...:cat:ben gelcem sana yiğidim...bu işi bitircez...:cat:

tamam hocam unutmadımda neden böyle bir ürünü yazmışım onu bilmiyorum :) bana göre sen agp'den vazgeçip yeni bir board alıp hemen bir pcı 16x ekran kartı al derim neden dersen önümüzdeki yıllarda kullanılacak grafik yongasi standardı olacaktır. Çift yönlü veri aktarımı sağlayan PCI-Express veriyolu ile bu özellikteki grafik kartlarından daha yüksek performans alınarak, oyunlardaki görüntünün daha akıcı, gerçekçi ve 3 boyutlu grafik tasarımların ise daha kısa sürede oluşturulması sağlanabilmektedir ama tabii pc senin sen ne istiyosan onu takıcaz en yüksek performans neyse onu sağlıcaz sen güven piyasadaki oyunların çoğunu oynarsın agp'de en yüksek vga kartı takarsak bide Rami yükseltirsek sen çoğu oyunu oynarsın :cat:

tamam hocam unutmadımda neden böyle bir ürünü yazmışım onu bilmiyorum :) bana göre sen agp'den vazgeçip yeni bir board alıp hemen bir pcı 16x ekran kartı al derim neden dersen önümüzdeki yıllarda kullanılacak grafik yongasi standardı olacaktır. Çift yönlü veri aktarımı sağlayan PCI-Express veriyolu ile bu özellikteki grafik kartlarından daha yüksek performans alınarak, oyunlardaki görüntünün daha akıcı, gerçekçi ve 3 boyutlu grafik tasarımların ise daha kısa sürede oluşturulması sağlanabilmektedir ama tabii pc senin sen ne istiyosan onu takıcaz en yüksek performans neyse onu sağlıcaz sen güven piyasadaki oyunların çoğunu oynarsın agp'de en yüksek vga kartı takarsak bide Rami yükseltirsek sen çoğu oyunu oynarsın :cat:

dostum kesinlikle haklısın o işide halletcem inan bana...doğru zamanı bekliyorum...bir kaç parça eklemesiyle makinam sağlam olcak...orta düzeyde en iyi olacak...sevgiler kardeşim...Allaha emanet ol...

seni bi ara rahatsız ederim...sevgi saygılarımla...

ben rahatsız edilmeye alışığım abi :) istediğin zaman beni rahatsız edebilirsin :p
istediğin zaman bana bi haber ver sana güzel bi teklif yollarım (bizde işler biraz resmi o yüzden teklif veriyorum :) ) fiyatlarda sana en uygun olcaktir emin olabilrsin abi :cat:

bilmeyen arkadaşlar varsa buyursunlar :mrgreen:

AGP Nedir?

Hızlandırılmış grafik port‘u anlamına gelen AGP, ekran kartları için kullanılan yeni bir veri yoludur. AGP veri yolları Pentium II ve üstünü destekleyen ana kartlarda bulunmaktadır. PCI veri yolu ile aralarındaki temel fark; AGP‘ler 128 KB’a varan büyük grafik dokularını (texture) ekran kartı belleğinin dışında, sistem belleğinden de yararlanarak işler. Bu sayede performansta artış sağlanır. AGP veri yolunun performansta bu şekilde bir artış sağlamasına “Doğrudan Bellek Kullanımı” DIME (Direct Memory Execute) denir. Ancak her AGP kartı bu özelliği kullanamaz. Bunun için bilgisayarda USB (Universal Serial Bus)’nin yüklenmiş olması gerekmektedir; çünkü, veri aktarımı bu mantık çerçevesine yakın gelişmektedir

(sadece bilgi amaçlıdır)

Son düzenleme:
ben rahatsız edilmeye alışığım abi :) istediğin zaman beni rahatsız edebilirsin :p
istediğin zaman bana bi haber ver sana güzel bi teklif yollarım (bizde işler biraz resmi o yüzden teklif veriyorum :) ) fiyatlarda sana en uygun olcaktir emin olabilrsin abi :cat:

bilmeyen arkadaşlar varsa buyursunlar :mrgreen:

AGP Nedir?

Hızlandırılmış grafik port‘u anlamına gelen AGP, ekran kartları için kullanılan yeni bir veri yoludur. AGP veri yolları Pentium II ve üstünü destekleyen ana kartlarda bulunmaktadır. PCI veri yolu ile aralarındaki temel fark; AGP‘ler 128 KB’a varan büyük grafik dokularını (texture) ekran kartı belleğinin dışında, sistem belleğinden de yararlanarak işler. Bu sayede performansta artış sağlanır. AGP veri yolunun performansta bu şekilde bir artış sağlamasına “Doğrudan Bellek Kullanımı” DIME (Direct Memory Execute) denir. Ancak her AGP kartı bu özelliği kullanamaz. Bunun için bilgisayarda USB (Universal Serial Bus)’nin yüklenmiş olması gerekmektedir; çünkü, veri aktarımı bu mantık çerçevesine yakın gelişmektedir

(sadece bilgi amaçlıdır)

ağlaşıldı müdür beg..:psana güvenim sonsuz...:wiinkk:

aldığın maaşı hakediyosun...yakında terfin yakındır...:p

ne terfisi hocam bizde helal para olsun fazlası gerekmez :cat:

ulaaa mırooooooo biz senle geçen sene tanışmışız yav...:queen:

eğer rapper Murat sensen...tabiki sensin bence...:p

170 tane fotoğraf var :silent:

şimdilik birkaç tanesini ekleyeyim. gerisi ilerde gelir.. :wiinkk:

Mostwanted_57 - Forrap - Mete_han (uyku modunda :p )

Mostwanted_57 - RapperMurat - Forrap - (ve arkada yine metehan abi :p )

Devamı gelecek....

hatırladım doğru ya :queen: senle tanıştık sanırım biz :p:p:p

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Vayy rapper gençliğime bak benim hele :)

metehandro :)

biLmen gereken şu ki abi :) bu iş sadece ekran kartı iLe bitmeyecek AGP sLot uyumLu bir ekran kartı aLıcaksIn ama bundaki performans sanırım bu oyunu minimaL grafikLerLe oynamana anca yeticek PCI express bi kart oLmadan bu oyun zor :) işLemci yeni nesiL oLacak şaşıracaksın ama beLkide power suppLy biLe gerçek değerde 400 mb değiLse ekran kartını besLeyemeyeceği için değiştirmek zorunda kaLacaksIn :(
çözüm onerisine gELince;
bu oyunu oynamak aLka ziyan bi takıntı mecbur değişeceksin :D
Nerden biliyoruma geLince;
Kardeşimin ve benim makina configurasyonLArımız seneLerce hep aynı oLmuştur gerek aramızdaki parça değişimLeri gerekse aciL müdehaLeLerdeki koLayLık driver kayboLursa nerden buLurum sıkıntıLarı yaşanmasın diye :D Lakin bu oyun bizi ayırdı :p kendiLeri bu oyun yuzunden once ekran kartı ( sonra yetmedi bana verdi :) sonra board işLemci powersuppLy değiştiren zümreden ama yatağıma uzandığımda onu COD 4 izLerken görüyorum değdimi :D
ABİ KESİNLİKLE DEĞECEK KIY PARAYA WALLA :)

Dip Not : hesapLamayı yaparken sadece ekran kartı oLarak düşünme yüksek çok yüksek ihtimaLLe board ve işLemcinide bu oyun için değiştirmen gerekecek :)

kardeş ben daha önce mete abiye PCI express almasını söyledim bedence ram ve bir kaç değişiklikle çoğu oynu oynar fakat crysis ve bu tarz oyunlar oynuyamaz neden dersen en az 2.0 GHZ işlemci 1 GB üstü RAM ve PCI express 512 MB ekran kartı lazım :cat:

Vayy rapper gençliğime bak benim hele :)

ne gençliği abi sen aynısın:cat: değişlik bizde daha olgunlaştık :bounce::bounce:

Son düzenleme:
abimin pc'de NVIDIA 8400 GS ekran kartı ile oynuyorum ben crysis'i kasma yok :cherry:

Son düzenleme:
hatırladım doğru ya :queen: senle tanıştık sanırım biz :p:p:p

o zaman tanışmayalım bu fuarda gerek kalmadı..:p

metehandro :)

biLmen gereken şu ki abi :) bu iş sadece ekran kartı iLe bitmeyecek AGP sLot uyumLu bir ekran kartı aLıcaksIn ama bundaki performans sanırım bu oyunu minimaL grafikLerLe oynamana anca yeticek PCI express bi kart oLmadan bu oyun zor :) işLemci yeni nesiL oLacak şaşıracaksın ama beLkide power suppLy biLe gerçek değerde 400 mb değiLse ekran kartını besLeyemeyeceği için değiştirmek zorunda kaLacaksIn :(
çözüm onerisine gELince;
bu oyunu oynamak aLka ziyan bi takıntı mecbur değişeceksin :D
Nerden biliyoruma geLince;
Kardeşimin ve benim makina configurasyonLArımız seneLerce hep aynı oLmuştur gerek aramızdaki parça değişimLeri gerekse aciL müdehaLeLerdeki koLayLık driver kayboLursa nerden buLurum sıkıntıLarı yaşanmasın diye :D Lakin bu oyun bizi ayırdı :p kendiLeri bu oyun yuzunden once ekran kartı ( sonra yetmedi bana verdi :) sonra board işLemci powersuppLy değiştiren zümreden ama yatağıma uzandığımda onu COD 4 izLerken görüyorum değdimi :D
ABİ KESİNLİKLE DEĞECEK KIY PARAYA WALLA :)

Dip Not : hesapLamayı yaparken sadece ekran kartı oLarak düşünme yüksek çok yüksek ihtimaLLe board ve işLemcinide bu oyun için değiştirmen gerekecek :)

öle dostum...bende farkındayım...bi işi yaparken en sevdiğim yanıda eksik yapmak tam yapmamak...halbuki uygun bir bütçeyle boardı pcı yapmak... e 218o çevirmek birde ramı 2048 e çıkardıkmı değme keyfime...dediğin gibi yamalı bohca olacak olay...kafam çok karışık zaten...bir kere olsun tam olsun...:cat:266 pd le crysıs zaten hayal olur farkındayım...en az 2.8 istiyor oyun...:pale:

kardeş ben daha önce mete abiye PCI express almasını söyledim bedence ram ve bir kaç değişiklikle çoğu oynu oynar fakat crysis ve bu tarz oyunlar oynuyamaz neden dersen en az 2.0 GHZ işlemci 1 GB üstü RAM ve PCI express 512 MB ekran kartı lazım :cat:

:

doğrusun dostum...bi şekil yapıcaz beraber...:cat:

gt 8600 de bile kasıo crysis :p

herkes öle diyo yav...crysısı tam oynatabilen ekran kartı yok diyolar şaşıyorum...

mete abi gel benim notebook'ta oyna bari ben bitirdim ama olsun sende bitirisin :p:p:p:p crysis'si oynatıcak ekran kartları baya var :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar