motor sevdam lıselı yıllarda başladı tabi yılanın başını küçükken ezeceksın mantığı ile ailem sesimi kesmişti ee daha yaş 16

ufak ufak para bırıktırır alirim dedim; öğle yemekleri yemezdım teknik lısedeydım elektronik malzemeleri alırdım 15tl tuttuysa 20tl harcadım derdımkı harclıgımı fazlasıyla tamamlarlardı

gel zaman git zaman üniversite zamanlarinda çin işi motor alacak kadar param olmuştu nerdeyse bide yaş 18i geçince söz hakkı doğmuştur mantığı ile aileme söyledim motor alacagim diye ama nerde

paramın üstüne para katip araba almaya evet dıyolar motora bi türlü evet demıyolar

gerçi akıl olsaydı ilk araba aldırtırdım sonra satıp bi japon alırdım çinle ugrasmazdım akıl edememistım

neyse bi ramazan günü fırsat bu fırsat abımle gidip anlastik ve motor geldi ruhsat vs derken teslim aldık tamda sahur vakti motoru kapıya çekmiştim cokta bişe dıyememıslerdı mübarek günlerde bide herkes ezanı beklerlerken
gerçi 5,5 yıl oldu aynı motorlayım değiştirmek ıstıyım ama şimdide eşim var nasıl bi taktik ızlesem acep

bu motorla gıdebıldıgın kadar git sonra bıtsın dıyoda