Çalıntı Yamaha R25 Siyah

Merhabalar;
Resimdeki 34 FJ 4946 plakalı; arkadaşıma ait olan Siyah Yamaha R25 dün gece Beşiktaş, Dikilitaş, Emirhan caddesinden çalınmıştır. Sağ grenajda çok solda az çizik, sol depriyaj kolu eğik. Gören duyan arkadaşların 05057033466 yada 05348682787 numralarından birine haber vermenizi rica ediyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

motorun çıkma parçaya gideceğini düşünüyorum. beşiktaştan çalınan motor ne taraflara gider tahmini?

Merhaba arkadaşlar motor bana ait, sabah 4.30-5.30 arasında disk kilidi kırılarak çalınmıştır, hemen çıkacağım diye otoparka zincirlemedim, sonrada unuttum pahalıya patladı,sadece bir akşam dışarıda, bulana elimden geldiğince ödül vermeyi de düşünüyorum, son olarak lastikler rosso 2 ile değiştirmiştim, şimdiden teşekkür ederim.

Vallahi allah belalırnı versin bunlrın nediyimki benimde disk kilidini kırmışlar şirketin önünde geldgimde disk kilidi kırıkdı motor saglamdı ya gördüler gelirken yada başka bişey

feriköye bakmıs mıydınız? r25 ler orada depolanıyor son zamanlarda. ferikoy mezarlıgı ust kapıdan turbeye dogru inin o civarda depolar var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam o depolara buyrun gelın deyıp mı alacaklar? Nasıl oluyor o iş?

hocam o depolara buyrun gelın deyıp mı alacaklar? Nasıl oluyor o iş?

tabiki o sekılde ısler yurumuyor once bır dost arkadas vs aracılıgıyla o cevreden bırını tanımanız gerekıyor sonra o arkadasla beraber yarım gun o cıvarda takılırsanız ne kadar r25 varsa orda oldygunu gorursunuz tabı o ara sokaklar yabancılar ıcın tekın olamayabılıyor sopar kurt surıye karısımı sokaklar ustunuzdekılerı de bırakma rıskı var.. ben bir keç depo ihbar ettim ama devam ettiklerini biliyorum bu işlere kemik bir kadro var orada..
çocukları bolgelere gore salıyorlar çocuklar bırkaç gun takılıyorlar gonderıldıklerı bolgelerde gozlerıne kestırdıklerını rapor edıyorlar, sonrası malum belli noktalarda ara sokaklarda vs kamyonete atıp buraya getırıyorlar.

o tanıstıgınız bolge ınsanı sıze gereklı bılgıyı verır zaten hepsı bılıyor neyın ne oldugunu.. genelde parcalıyorlar hemen gelenı ama bazen de sahıplerı bulursa satma yoluna gıdıyorlar..

Feriköy ve Gültepe taraflarına baktım bir şey çıkmadı, tabi depo tarzı bir yere giremedim ama özellikle Gültepe de inanılmaz derecede plakasız motor vardı

Sanki ŞEHİT vermişiz gibi çalıntı motor haberi okudum mu içime bi fenalık çöküyor. Ya kahpeler ya! ::angry2::

inş. tez zamanda bulunur (bu lafta klişe oldu artık, "hayırlısı olsun" der gibi)

Arkadaşlar facebookta sahibi altına plakasını yazmış bende o motor bulundu sandım kısa süreli bi sevinç yaşattım sahibine başka bir çalıntı olan motor bulundu inşaALLAH onunki de bulunur

yxl

motoru bulsan bi dert bulamasan ayrı dert.adamlar gayet sakin ve umursamadan onca emek verdiğin para harcadığın şeyi alıp götürüyorlar ve karşılığında hiç bir şey yapamıyorsun. ceza desen ceza bile almıyorlar nerdeyse...

Bugün emniyete gittim bana motorumun çalıntı olarak gözükmediğini söylediler, savcılığa gidip şikayetçi oldum, aynı durum başına gelen var mı aranızda, sonraki aşamalar hakkında bilgilendirebilir ise çok iyi olur gerçekten, şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar