motorun resmini koyacak mısınız
hasret giderdikten sonra
hala beklemekteyim yazacak bir şeyde bulamıyorum tükenmek üzere olduğumu söyleyebilirimale:
sabır taşı değilimki
görüşmek üzere
bende bi çalıntı mağduruyum, en azından sizinki bulunmuş, böyle düşünmemelisiniz..
sonuçta bugün yarın elinize geçicek, biraz daha sabır:wiinkk:
kocaelindeki polis memuru arkadaşla tekrar görüştüğümde o söyledi kriminalden demişlerki o motorla ilgili sağdan soldan arıyorlar bizi halledeceğiz kısa zamanda demişler
türkiyede bu işler böyle malesef.geçmiş olsun çok şanslısınki hem motosikletini hemde oralarda bir emniyet mensubu arkadaşını bulmuşsun![]()
Geçmiş olsun ve bir daha böyle bir şeyler yaşamamanı diliyorum. Kesin çözüm değil ama bence hemen bir alarm felan da taktır en azından biraz daha caydırıcılığı olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:Arkadaşlar selamlar ,sonunda kavuştum motoruma
mutluluğumu tarif etmem mümkün değil sanki yeni bir motor almış gibiyim
Topiğin başlangıcından beri bana moral desteklerini ve iyi niyet temennileri esirgemeyen arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunarım.
Temennim Allah kimseye böyle bir sıkıntı yaşatmasın ,mağdur olan kişilerde en yakın zamanda benim yaşadığım mutluluğu yaşatsın hepinize kazasız belasız günler dileğiyle,görüşmek üzere
![]()
arkadaşlar hepinize selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum biliyorsunuzki loft nikli arkadaşımızın bu forumda yazdığı izmit körfez otoparkında sarı honda cbr var mesajı üzerine yaptığımız görüşmeler ve araştırmalar neticesinde bahsi geçen izmit körfez otoparkındaki motorun bizzat izmite giderek ,motor üzerinde yapmış olduğum tespit ve gözlemlerim neticesinde benim motorum olduğuna kesinlikle kanaat getirilmiştir sizlerle bu sevincimi paylaşmanın yanı sıra başta loft nikli arkadaşıma ve motorun yakalanmasına sağlayan polis memuru onur beye şükranlarımı sunar teşekkür ederim iyiki varsın loft iyiki varsın memur onur bey allah razı olsun emeği geçenlerden sizi ömrüm boyunca unutmayacağım,motorun bana ait olduğunu tespit ettikten sonra izmit asayiş şubesi hırsızlık masası ekiplerinin yardımı ile gerekli kanuni işlemler başlatılmıştır motorun şasi ve motor numaralarının taşlanarak silinmesi neticesinde anında motoru devralamadım fakat memur arkadaşların bana bahsettiği olaya istinaden motorum bir kaç kanuni işlem neticesinde bana teslim edilecektir o günü sabırla bekliyorum . Bu olaylar neticesinde bu gün izmitten istanbula dönerken yol boyunca hüngür hüngür ağladım sanırım beni anlıyorsunuzdur Allah kimseye böyle bir acı ve sıkıntı vermesin .Yine tekrarlıyorum başta bizlere bir takım paylaşımlar yapmamıza imkan veren motorsiklet.net sitesine ,bizzat motorun bağlanmış olduğu yere kadar gelme lutfunda bulunan loft arkadaşıma ve konu gündeme geldikten sonra iyi niyetli dileklerini esirgemeyen tüm motorsikletim .net üyelerine en içten dileklerimle şükranlarımı sunar teşekkür ederim
Allah cümlenizden razı olsun hepinizi kazadan beladan korusun sevdikleriniz bağışlasın ,bu satırları yazarken hayatımın en duygulu dakikalarını yaşayaraktan satırlarıma son veriyorum görüşmek üzere sevgilerim ve saygılarımla,
:rendeer: