çalıntı motor var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam

hala beklemekteyim yazacak bir şeyde bulamıyorum tükenmek üzere olduğumu söyleyebilirim :pale:
sabır taşı değilimki

görüşmek üzere

GKN

hala beklemekteyim yazacak bir şeyde bulamıyorum tükenmek üzere olduğumu söyleyebilirim :pale:
sabır taşı değilimki

görüşmek üzere

bende bi çalıntı mağduruyum, en azından sizinki bulunmuş, böyle düşünmemelisiniz..
sonuçta bugün yarın elinize geçicek, biraz daha sabır:wiinkk:

bende bi çalıntı mağduruyum, en azından sizinki bulunmuş, böyle düşünmemelisiniz..
sonuçta bugün yarın elinize geçicek, biraz daha sabır:wiinkk:

selam, biliyorum sizin durumunuzuda çok iyi anlıyorum ,ben motorum çalınmadan önce bir gün gelecek motorum çalınacak ve hayatımın en kötü günlerimi yaşayacağımı hiç tahmin edemiyordum nasıl bir sevgiymiş nasıl bir tutkuymuş şimdi anlıyorum ,

sabırsızlanmamın sebebine gelince yaptığım görüşmeler neticesinde kriminal incelemedeki vurdumduymazlık beni sıkıyor adamların umurunda değilki benim içinde bulunduğun durum orda sanki bir adam sendecilik var sistematik bir çalışma yokmuş gibi geliyor bu konuda bana yoksa 1,5 ayda bir motor incelemekten aciz bir ülkemiyiz dediğim gibi adam sendecilik var yanlız geçen gün bir sevindirici bir olay yaşadım, kocaeli emniyet genel müdür yardımcısı çocukluk arkadaşım çıktı tesadüfen onunla görüştüm anlattım durumları sanırım olaya bir müdahalesi var bu sabah kocaelindeki polis memuru arkadaşla tekrar görüştüğümde o söyledi kriminalden demişlerki o motorla ilgili sağdan soldan arıyorlar bizi halledeceğiz kısa zamanda demişler bakalım hayırlısı bu hafta iş bitermi bilemiyorum şuan beklemedeyim

Gökhan, en içten dileklerimle seninde eninde sonunda sevindirici haberler almanı canı gönülden diliyorum çok zor bir durum gerçekten

kocaelindeki polis memuru arkadaşla tekrar görüştüğümde o söyledi kriminalden demişlerki o motorla ilgili sağdan soldan arıyorlar bizi halledeceğiz kısa zamanda demişler
türkiyede bu işler böyle malesef.geçmiş olsun çok şanslısınki hem motosikletini hemde oralarda bir emniyet mensubu arkadaşını bulmuşsun :)

Baştan sona okudum topiği, enteresan, duygu verici ve bir o kadar da sevindirici gelişmeler bunlar.

Çoğu gitmiş azı kalmış, bir an evvel motosikletine kavuşman dileğiyle. Hani kaza yaparsın kırıldı yarıldı dersin, satarsın satıldı dersin, çalınınca kocaman bir boşluk oluşuyor içinde her an bir yerlerde karşına çıkacak gibi. Dilerim kimsenin başına gelmez. Darısı diğer arkadaşların başına. Emeği geçen herkesin ellerine yüreklerine sağlık.

selamlar

Arkadaşlar selamlar ,sonunda kavuştum motoruma :)
mutluluğumu tarif etmem mümkün değil sanki yeni bir motor almış gibiyim
Topiğin başlangıcından beri bana moral desteklerini ve iyi niyet temennileri esirgemeyen arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunarım.
Temennim Allah kimseye böyle bir sıkıntı yaşatmasın ,mağdur olan kişilerde en yakın zamanda benim yaşadığım mutluluğu yaşatsın hepinize kazasız belasız günler dileğiyle,görüşmek üzere

** resmi kaldırmak zorunda kaldım sanırım sayfa açılırken problem yaratıyor**

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun. Bu sefer önlemleri olabildigince arttır . Umarım birdaha böyle olay yaşamazsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar selamlar ,sonunda kavuştum motoruma :)
mutluluğumu tarif etmem mümkün değil sanki yeni bir motor almış gibiyim
Topiğin başlangıcından beri bana moral desteklerini ve iyi niyet temennileri esirgemeyen arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunarım.
Temennim Allah kimseye böyle bir sıkıntı yaşatmasın ,mağdur olan kişilerde en yakın zamanda benim yaşadığım mutluluğu yaşatsın hepinize kazasız belasız günler dileğiyle,görüşmek üzere

830e3df7690d002fdcb2.jpg
Geçmiş olsun ve bir daha böyle bir şeyler yaşamamanı diliyorum. Kesin çözüm değil ama bence hemen bir alarm felan da taktır en azından biraz daha caydırıcılığı olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:
Ayrıca sevindiğim nokta forumun böyle faydalı bir şeye vesile olması
motoru görüpte başlığı açan arkadaş büyük bir iş yapmış oldu kutlarım :cat:

gözün aydın bak buna çok sevindim,motoruna kavuşmana. güle güle kullan motorunu.Allah bir daha ayırmasın hayırlısı ile kullanmak nasip etsin.bütün motorcuları kazalardan belalardan hırsızlardan korusun rabbim.

gözün aydın bulunca kimbilir nasıl sevinmişsindir allah birdaha göstermesin kazasız belasız sürüşler dilerim

heheyyy gözün aydın abicim Allah bidaha göstermesin böle bir olay

bende iyi bilirim bu acıyı benim motorum 24 saatte bulunmasına rağmen çektiğim sıkıntıyı anlatamam grisini düşenemiyorum ble gerçekten çok zor

bu arada başak konutları demişin bana çok yakın bende idaredeyim SARIYER pasta cafe nin şefi benim gel buyur bi çayımızı iç beni sor Mehmet mert dedimmi tamamdır görüşmek üsere inş tekrar hayırlı olsun

Bu başlığı bugün gördüm ve tüm yazılanları daha yeni okudum.
LOFT,bu iyiliğinin anlamını en iyi yine motorcu anlar.Bir vatandaş olarak sana çok teşekkür ederim.
AVKAN65,gözün aydın abicim.Gördüğüm kadarıyla makine temiz kalmış.Güle güle binmek nasip olur inşallah.
Ayrıca memur arkadaşlardanda Allah razı olsun.Çok güzel bir olaya vesile oldular.

Merhabalar, Gozun aydin arkadasim. Fakat topi[in acilis tarihine baktim ve bugunku tarih. arada 1.5 ay var neredeyse. Yinede gozun aydin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar hepinize selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum biliyorsunuzki loft nikli arkadaşımızın bu forumda yazdığı izmit körfez otoparkında sarı honda cbr var mesajı üzerine yaptığımız görüşmeler ve araştırmalar neticesinde bahsi geçen izmit körfez otoparkındaki motorun bizzat izmite giderek ,motor üzerinde yapmış olduğum tespit ve gözlemlerim neticesinde benim motorum olduğuna kesinlikle kanaat getirilmiştir sizlerle bu sevincimi paylaşmanın yanı sıra başta loft nikli arkadaşıma ve motorun yakalanmasına sağlayan polis memuru onur beye şükranlarımı sunar teşekkür ederim iyiki varsın loft iyiki varsın memur onur bey allah razı olsun emeği geçenlerden sizi ömrüm boyunca unutmayacağım,motorun bana ait olduğunu tespit ettikten sonra izmit asayiş şubesi hırsızlık masası ekiplerinin yardımı ile gerekli kanuni işlemler başlatılmıştır motorun şasi ve motor numaralarının taşlanarak silinmesi neticesinde anında motoru devralamadım fakat memur arkadaşların bana bahsettiği olaya istinaden motorum bir kaç kanuni işlem neticesinde bana teslim edilecektir o günü sabırla bekliyorum . Bu olaylar neticesinde bu gün izmitten istanbula dönerken yol boyunca hüngür hüngür ağladım sanırım beni anlıyorsunuzdur Allah kimseye böyle bir acı ve sıkıntı vermesin .Yine tekrarlıyorum başta bizlere bir takım paylaşımlar yapmamıza imkan veren motorsiklet.net sitesine ,bizzat motorun bağlanmış olduğu yere kadar gelme lutfunda bulunan loft arkadaşıma ve konu gündeme geldikten sonra iyi niyetli dileklerini esirgemeyen tüm motorsikletim .net üyelerine en içten dileklerimle şükranlarımı sunar teşekkür ederim
Allah cümlenizden razı olsun hepinizi kazadan beladan korusun sevdikleriniz bağışlasın ,bu satırları yazarken hayatımın en duygulu dakikalarını yaşayaraktan satırlarıma son veriyorum görüşmek üzere sevgilerim ve saygılarımla,
:rendeer:

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU :salut:
KAZASIZ BELASIZ SÜREÜŞLER DİELRİM KARDEŞİM, ÇALINAN EMEĞİNİN GERİ DÖNMESİNE ÇOK SEVİNDİM. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar