ÇALINTI CBR 250

Ah bi gece bitanesine denk gelsem alsam onu eve getirip ibretlik edip meydanlarda gezdirsem

benim geçen sene ağustosta sarı siyah 2016 cbr m çalınmıştı aynı gün HACIÜSREV den çıktı kardeşim geçmiş olsun inşallah sağ salim bulursun motorunu helal paraya zeval gelmnez

Nasıl denk geldiniz? Polis mi buldu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Bu arada motorun çalındığı akşam koşarak en yakın karakola gittim(hasanpaşa karakolu) kapıdaki memur amcamız sağolsun çok cana yakin bir şekilde -noldu gardas? Dedi. Gozlerim dolu, motorum çalındı acibademde abi dedim. Ozaman acıbadem garagoluna git burda işin ne yav???? Cevabını aldim. Sağolsun acıbadem karakolundaki amirimizle bütün acıbademi dolaştım hatta e-5 e bile çıkıp motoru aradım ya görürsek biyerde diye. Burdan ona tekrar teşekkür ederim. Sağlığımız daha önemli değil mi? Çalışıp birtane daha alırız. Sağlık olsun..

Kardesim cok gecmis olsun. 20 yillik acibademliyim. Calan elemanlari acibademde aramak dogru degil. Fikirtepe taraflarini yonelmek gerekebilir.

Tekrardan cok gecmis olsun.
Umarim en kisa surede bulunur.

Fikirtepe, ünalan, maltepe ve kartala kadar uzanan çok geniş çaplı bölgeler var ama hangi birine nasıl girip nasıl arayacağım keşke yapabilsem

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

kilit var mıydı?
Otoparka koyuyordum. Sadece 2 saatliğine dışarı bırakmıştım.

gecen bu forumda okumustum, adam 36.000 tl'lik motorunu caldirmis, sonra da 14.000 liraya geri almisti.

bunlar cete oluyor, ceteler ile baglantiya gecsen belki bulursun.

Fikirtepe, ünalan, maltepe ve kartala kadar uzanan çok geniş çaplı bölgeler var ama hangi birine nasıl girip nasıl arayacağım keşke yapabilsem

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Otoparka koyuyordum. Sadece 2 saatliğine dışarı bırakmıştım.

Fikirtepe ve unalan oncelikli olmali.
Kartal ve maltepe de takilan adam motor aramaya acibadem e iner mi bilemedim?
Ilk kez koydum disari dediniz. Denk geldi ve goturduler heralde. Planli bir eylem gibi durmuyor.

Nasıl denk geldiniz? Polis mi buldu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Bu arada motorun çalındığı akşam koşarak en yakın karakola gittim(hasanpaşa karakolu) kapıdaki memur amcamız sağolsun çok cana yakin bir şekilde -noldu gardas? Dedi. Gozlerim dolu, motorum çalındı acibademde abi dedim. Ozaman acıbadem garagoluna git burda işin ne yav???? Cevabını aldim. Sağolsun acıbadem karakolundaki amirimizle bütün acıbademi dolaştım hatta e-5 e bile çıkıp motoru aradım ya görürsek biyerde diye. Burdan ona tekrar teşekkür ederim. Sağlığımız daha önemli değil mi? Çalışıp birtane daha alırız. Sağlık olsun..

Kardeşim benim motor paralı otoparkan çalınmıştı polisi aradım bildirdim karakola gittim bekle dediler bekledim bekledim tık yok dayanamadım çıktım karakoldan kamera görüntüsü falan ararken telefon geldi polis aradı motoru hacıüsrev e bırakıp gitmiler baya uğraşmışlar çalıştıramamışlar kabloları falan kesilmiş halde bulduk öyle büyük zarar vermemişler senin anlayacağın.

İnşallah sende bulursun kamera görüntülerine falan bulabiliosan bi araştır...

Çok geçmiş olsun umarım bulursunuz. Plakası neden takılı değildi?
Evin önünde vurup düşürmüş bir araç, plaka düşmüştü 1 hafta önce. Sinyalde aynı sebepten kırık

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Ilk kez koydum disari dediniz. Denk geldi ve goturduler heralde. Planli bir eylem gibi durmuyor.
Işten çıkıp eve geldigimde 2-3 günde bir aynı saat aralığında motoru bırakıyordum birkaç saatliğine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Kamyonlarla gelip götürüyorlar bir çok motoru. Bende ne yapacağım bilemiyorum ki.

Canın sağolsun, herşeyde bir hayır vardır. Üzme canının sağlığın yerinde olduktan sonra çalışır kazanır daha iyisini allahın izniyle.

Yed-i emin denilen otoparklara da bakın. Çalıştıramazlarsa saçma sapan bir yere bırakıp gidiyorlar, çekici alıp otoparka koyuyor.
Öyle bulan birisi vardı.

Canın sağolsun, herşeyde bir hayır vardır. Üzme canının sağlığın yerinde olduktan sonra çalışır kazanır daha iyisini allahın izniyle.
Yemedim içmedim gitmedim üzerime başıma almadim. Alırım birdaha, daha iyisini alırım ama bosa gitti emeklerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Yed-i emin denilen otoparklara da bakın. Çalıştıramazlarsa saçma sapan bir yere bırakıp gidiyorlar, çekici alıp otoparka koyuyor.
Öyle bulan birisi vardı.
Birazdaha zaman geçsin gezeceğim.

Kardeşim geçmiş olsun ama çok kızıyorum sende çok hata var bak kendin demişsin çalıştım aldım diye o kadar para biriktirmişsin 1 milyara bi kilit 600 tlye bi disk kilit alamadın mı Allah kitap aşkına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar