Ban yemeyeyim bu http://m.imdb.com/title/tt1202363/ yüzünden
Otoparka koyuyordum. Sadece 2 saatliğine dışarı bırakmıştım.kilit var mıydı?
Fikirtepe, ünalan, maltepe ve kartala kadar uzanan çok geniş çaplı bölgeler var ama hangi birine nasıl girip nasıl arayacağım keşke yapabilsem
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Otoparka koyuyordum. Sadece 2 saatliğine dışarı bırakmıştım.
Nasıl denk geldiniz? Polis mi buldu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Bu arada motorun çalındığı akşam koşarak en yakın karakola gittim(hasanpaşa karakolu) kapıdaki memur amcamız sağolsun çok cana yakin bir şekilde -noldu gardas? Dedi. Gozlerim dolu, motorum çalındı acibademde abi dedim. Ozaman acıbadem garagoluna git burda işin ne yav???? Cevabını aldim. Sağolsun acıbadem karakolundaki amirimizle bütün acıbademi dolaştım hatta e-5 e bile çıkıp motoru aradım ya görürsek biyerde diye. Burdan ona tekrar teşekkür ederim. Sağlığımız daha önemli değil mi? Çalışıp birtane daha alırız. Sağlık olsun..
Evin önünde vurup düşürmüş bir araç, plaka düşmüştü 1 hafta önce. Sinyalde aynı sebepten kırıkÇok geçmiş olsun umarım bulursunuz. Plakası neden takılı değildi?
Işten çıkıp eve geldigimde 2-3 günde bir aynı saat aralığında motoru bırakıyordum birkaç saatliğine.Fikirtepe ve unalan oncelikli olmali.
Kartal ve maltepe de takilan adam motor aramaya acibadem e iner mi bilemedim?
Ilk kez koydum disari dediniz. Denk geldi ve goturduler heralde. Planli bir eylem gibi durmuyor.
Kamyonlarla gelip götürüyorlar bir çok motoru. Bende ne yapacağım bilemiyorum ki.Fikirtepe ve unalan oncelikli olmali.
Kartal ve maltepe de takilan adam motor aramaya acibadem e iner mi bilemedim?
Ilk kez koydum disari dediniz. Denk geldi ve goturduler heralde. Planli bir eylem gibi durmuyor.
Yemedim içmedim gitmedim üzerime başıma almadim. Alırım birdaha, daha iyisini alırım ama bosa gitti emeklerim.Canın sağolsun, herşeyde bir hayır vardır. Üzme canının sağlığın yerinde olduktan sonra çalışır kazanır daha iyisini allahın izniyle.
Birazdaha zaman geçsin gezeceğim.Yed-i emin denilen otoparklara da bakın. Çalıştıramazlarsa saçma sapan bir yere bırakıp gidiyorlar, çekici alıp otoparka koyuyor.
Öyle bulan birisi vardı.
Umudum yok ama. Motor kiralayıp yakın çevredeki şüphelendiğim semtleri gezicem. Belki yolda bulurum denk gelir.umarim en kısa zamanda bulunur, geçmiş olsun.