Calıntı 2009 beyaz suzukı hayabusa!!!

Ama benim takıldığım bir nokta var hayabusan çalınmadan önce nerdeydin çalınıncamı geldi site aklına.:silent:
yorumun yanlış dostum , mt'den olması yada olmaması hiçfarketmez , sonuçta hepimiz 2 teker aşığıyız , böyle zamanlarda birbirimize yardım edemeyceksek motorcu dostluğunu nasıl göstercez :cat::cat::cat:

Geçmiş olsun.

Ama benim takıldığım bir nokta var hayabusan çalınmadan önce nerdeydin çalınıncamı geldi site aklına.:silent:

Senin de motosikletin çalınmış olsa bence sen de MT'den başka motosiklet sitelerine de konu açarsın. Ben de aynı şekilde yaparım. Durumda bir yanlışlık görmüyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/

Çalıntı motor duyuruları kısmına bakın konu açanlar ne kadar mesaj yazmışlar?Ne kadarı site aracılığıyla bulunmuş?Bu siteye çalındığı zaman konu açacak kadar zahmet ediyorda neden kendilerini tanıtıcak kadar zahmet etmiyor.

SmirnouF
Sen dostum diye bildiğin kişi sadece işin düştüğünde gelse ve bir daha uğramasa ona hala dost dermisin?

Burda konu açanlar ve okuyan site sakinleri ne kadarı plakayı not alıp veya aklında tutup geçtiği yollarda arıyor.

Geçmiş olsun dileklerinden öteye gidildiğini görmedim ben hala.

Allah kimsenin motorunu çaldırmasın tek temennim bu.

geçmiş olsun diyelim...kaskoludur umarım...ben bulunacağına ihtimal vermiyorum...Allahsızlar şimdi kaç parçaya böldü diye düşünüyorum...moralini bozmak istemem...feysbuk adresinde bile hayabusayı gördüm...herhalde fazla reklamını yaptın iştahları kabardı birilerinin...

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun.

:farao::farao:

bu arkadaşın canı yanmış. her motosiklet kullanıcısı bu foruma üye olacak diyede bir kural yok. sonuç olarak ortak paydamız motosiklet kullanıcısı olmamızdır. yangına körükle gitmek anlamsızdır.

:cat:

Geçmiş olsun.İnş en yakın sürede bulunur:pale:
Bu hırsızlar ben taa .........:pr:

SmirnouF
Sen dostum diye bildiğin kişi sadece işin düştüğünde gelse ve bir daha uğramasa ona hala dost dermisin?

Burda konu açanlar ve okuyan site sakinleri ne kadarı plakayı not alıp veya aklında tutup geçtiği yollarda arıyor.

Geçmiş olsun dileklerinden öteye gidildiğini görmedim ben hala.

Allah kimsenin motorunu çaldırmasın tek temennim bu.

yolda kalan bi motorcu gördün , atıyorum adam md'den , sen o adam mt'li değilde md'li olduğu için ona yardım etmemezlik gibi bişey yaparmısın , yapmazsın herhalde :) bu da aynı mantık . Bizden veya değildir hiç farketmez , zaten biz mt ailesinden öte daha genel olarak motosiklet sevenler ailesiyiz :cat:

geçmiş olsun inş bulunur çok üzücü bir durum gerçekten geçen sohbeti olmuştu başka bir topic de motoru kilitli mi bırakmıştın öyle boş mu

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur sağlam bir şekilde allah belelarını versin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar