Calıntı 2009 beyaz suzukı hayabusa!!!

Arkadaslar motorsikletim bu aksam itibari ile calinmistir.
Ozellikle motorsiklet ile ilgili bir cok e-mail grubuyla konuyu paylasiyorum ki belki bulunmasina bir sekilde yardimci olabilir.

Aksam 23:30 civarinda Feneryolu Ozgurluk Parki (Istanbul anadolu yakasi)`nin ana girisinin icerisine motorsikletimi park ettim. Park ettigim yer bekci kulubesinin 10 metre ilerisidir.
20 dakika kadar sonra geri geldigimde motorsiklet birakmis oldugum yerde yoktu.
155 `e haber vermek ve karakolda zabit tutmak gibi gerekli resmi girisimlerde bulunduk.

CALINAN MOTORSIKLET BILGISI
Plaka 34 FZ 2840
Beyaz renk 2009 model Suzuki GSX-R Hayabusa (Beyaz agirlikli, uzerinde mavi gri seritler var)
Ruhsat Gozde Dervis Hakim uzerine kayitli
Sase numarasi JS1CK111100106635
Motor numarasi X704127268

Goren veya duyanlarin tarafima veya polise ihbarda bulunmasini rica ederim.

Izi Hakim
0532 4276991
[email protected]

çok geçiş olsun hocam keşke göz önünden ayırmasaydın bir anlık yol üstünde bıraktıysan kesin attılar minibüse 200 kilo makina olucak iş degil kamera kayıtı falan varmı cevrede mobese bir baktır

öncelikle geçmiş olsun.
Çevrede mobese kameraları veya şahıslara ait kameralar kesinlikle vardır .Umarım kameralara takılmışlardır . Ayrıca motosikletin resmini koyarsan ve diğerlerinden ayrılabileceği bi özelliğini (mesela orjinalden olmayan bi parça veya bi darbe fln veya bir yazı ) yazarsan daha faydalı olur .

Bağdat Caddesi'nin göbeğinde de bu oluyor ya! hale bak yaa.. Bu ne arsızlıktır.:pr:
Çok geçmiş olsun hocam, umarım en kısa zamanda bulunur.

Geçmiş olsun. Her taraf hırsız kaynıyor. Paranoyak gibi etrafı kollamamız gerekecek.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Büyük gecmis olsun kardesim, 20 dk icinde balina yavrusunu nasılda aldılar :S Piyasadada fazla farkedilmesi kolay olur, insallah en kısa zamanda bulunur

peh be daha neler görecez....

çok büyük geçmiş olsun... kendini nasıl hissettiğini düşünmek bile istemiyorum.
işin rast gider bulursun inşallah.

Eğer Ank. ya getirirlerse kesin gözüme çarpar. Gözüm yollar da olacak. Geçmiş olsun . Gerçekten üzüldüm.

bu nasıl iştir ya, 240 kiloluk makina ve imoblaser sistemine sahip çalınması güç, arkadaşım kamera varsa oralarsa iyi araştırının kesinlikle hayabusayı minübüs veya kamyonet tarzı birşeyle çalmışlardır. çalıştırma ihtimalleri olamaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şerrefsizler yaaaa, geçmiş olsun,çekilmiş olabilme ihtimalini düşündünmü,otoparklara falan sor istersen,yada trafik şubeye falan,bağdat caddesinin ortasında orta refüjde mobese kamerası var,işyerlerinin kameraları var,onların kayıtlarının çıkarılması için emniyete başvurmalısın,aklıma gelen bu kadar inşallah bulunur,ama temiz bi şekilde

çalınan yer bağdat caddesinin ortası olmuyor pek.shell den yukarı sapınca göztepe tarafına pazarın yanındaki park arkadaşın bahsettiği yer ki normalde baya da kalabalık bir parktır.genelde yürüyenler koşanlar hep civarda birileri olur çalınması zor gibi ama...neyse büyük geçmiş olsun arkadaşım kısa zamanda bulunur inşallah ama çekilme ihtimali de var polis tarafından...

şerrefsizler yaaaa, geçmiş olsun,çekilmiş olabilme ihtimalini düşündünmü,otoparklara falan sor istersen,yada trafik şubeye falan,bağdat caddesinin ortasında orta refüjde mobese kamerası var,işyerlerinin kameraları var,onların kayıtlarının çıkarılması için emniyete başvurmalısın,aklıma gelen bu kadar inşallah bulunur,ama temiz bi şekilde

Çalan minibüs yoluna çıkmıştır göztepeden,o tarafta karakol var,mobese olabilir önünde?

Geçmiş olsun.

Ama benim takıldığım bir nokta var hayabusan çalınmadan önce nerdeydin çalınıncamı geldi site aklına.:silent:

Geçmiş olsun.

Ama benim takıldığım bir nokta var hayabusan çalınmadan önce nerdeydin çalınıncamı geldi site aklına.:silent:

bu arkadaşın canı yanmış. her motosiklet kullanıcısı bu foruma üye olacak diyede bir kural yok. sonuç olarak ortak paydamız motosiklet kullanıcısı olmamızdır. yangına körükle gitmek anlamsızdır.

geçmiş olsun. en kısa sürede bulunur inşallah. türkiyede bu renk hayabusa kaç adet vardır 50 bilemedin 100 adet. 33-34 bin lira verip kasko için 2-3 bin ayırmak gerekli diye düşünüyorum. allah yardımcın olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar