çalınmıştır !! Yamaha fazer 41 pk 873..

Kardeşim çok çok geçmiş olsun, demek bu ...... lar İzmit' e kadar uzandılar ha, napsak ya bende evin önüne koyuyorum ? Kilitliyorum ama hırsıza gerçekten kilit yok. Karamürsel taraflarında görürsem yardımcı olurum. Umarım bi yerde denk geliriz ..... ile..

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...
Gerçekten iç burkucu bir olay:pale:

Allahtan en kısa zamanda belalarını vermesini dilerim:silent: inşallah acıların en beteri onlara da nasip olur ve olacaktır da...bunların ne özü ne de soyu olamaz.

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur
yine azdı karaktersizler

çok geçmiş olsun...

bu sıralar yine artı bu serefsizler...
aman dikkat arkadaşlar....
en azından bi disk kilidi nerde olursa takmak lazım...

arkadaşım büyük geçmiş olsun inşalah en kısa zamada motoruna kavuşmanı dilerim.

Geçmiş olsun umarım bulunur,sahibinden.com a devamlı girdiğim için denk gelirse haber veririm.

azdı şrfzler artık...biliyorlarki suçüstü bile yapılsa cezası az motoru inceliyorduk diye yırtıyorlar...

aynı durum benim başıma gelmişti ,izmir bornova kipa nın bahçesinde ,adamların yanına gittim .ama hiç bozmadım "hayırdır ,arkadaşlar dedim !!! ya abi bakıyoruz çok hoşumuza gitti de :p herif ben hayırdır derken Motorun zincir kilidini inceliyordu :p ..
neyse erketesi yanıma geldi abi seni meşgul etmeyelim dedi,şahin arabaya bindiler gittiler.....

Motosikleti çalınan arkadşa çok çok geçmiş olsun diyorum....
umarım kısa zaman da bulursunuz ....:pale:

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun..
Çalanların allah belasını versin..Sen didin biriktir .................çocunun biri gelsin götürsün:pr:

İnş kısa sürede bulunur..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tür motorları ben yemedim gel sen ye tarzı kapı önüne koyarsanız sonuç kaçınılmaz ,ben ağzımın payını aldım daha önceden her ay 75 TL ödeyerek kapalı 24 saat bekçili otoparka bırakıyorum ..bundan sonrada bu tür olaylara çok rastlayacağız araba park eder gibi kapınızın önüne bırakmayın bir şey olmaz diye..
Son pişmanlık fayda etmiyor önlemimizi bu tür şeyleri yaşamadan almalıyız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
insallah bulunur.. ............................

Geçmiş olsun.Bende 7 yıl İzmit Yahyakaptan'da oturdum, motorum apartman girişine kitli dururdu.En kısa zamanda bulunur inşallah.Temmuz'dan buyana Samsun'dayım, çalıntı işi belli olmaz bu taraflarda görürsem haber veririm.Büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum yahu yazıklar olsun ne biçim bir karaktersizlik bu aldı başını gidiyor...!

kardeşim büyük geçmiş olsun..bulunacaktır umarım..hiç bir alanda biz motosikletçiler gibi destek sözkonusu değildir..emin ol en ufak bi emarede harekete geçeriz..

Umarım bulunur geçmiş olsun.Yapılan resmen şerefsizlik ama bu insanlarda şeref ne gezer.Haysiyetsizler gaspçılar.Bunlara ne desen az! Umarım bulunur orjinal bir motor baska bir özelliği varmıydı diğer motorlardan ayırt edilebilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar