çalınmıştır !! Yamaha fazer 41 pk 873..

arkadaşlar 22 ekim perşembe gecesi motorum kapının önünden çalınmıştır.2006 model bordo renk fazer.41 PK 873.beyaz koruma topuzları vardır.arka maşada İPONE ve ST MACHİNE çıkartmaları bulunmakta.ön grenaj ve kuyruktada ufak sıyrıklar vardır..motor izmit te çalınmıştır..görenlerin ve duyanların insanlık namına haber etmelerini istiyorum.umarım kimsenin başına gelmez.

0533 4796211 Selçuk OKURLU

dsc08999s.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun. Umarim bulunur..
Az önce gitti sanirim..
Güzel motormus..

geçmiş olsun, umarım çabuk bulunur

çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok güzel bi motormuş umarım en kısa zamanda bulursun:rendeer:

Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğimle

azdı şrfzler artık...biliyorlarki suçüstü bile yapılsa cezası az motoru inceliyorduk diye yırtıyorlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah kahretsin hepsini,inşallah bulunur,hırsızlar da yakalanır

büyük geçmiş olsun .... inşallah bulunur ... şu çıkma yedek parça olayınının önüne geçilmedikçe maalesef hırsızlık oluyor ( kesinlikle çıkma parça almayalım ) .... kasko varmıydı ???

büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.emin ol o motor izmitten dışarı çıkmamıştır.hemen araştırmaya başla ne kadar çok kişiye ulaştırabilirsen çalındıını o kadar çabuk bulunur.birkaç ay önce benim arkadaşında ttr 600 ünü çaldılar.motoru çalıştıramamışlar sürükleyerek getirmişer 1 kaç km.ara sokakların birinde buldular.tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
ZX12R
.......... ......... ........ ....... ...... :wiinkk:

geçmişler olsun.

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım en kısa zamanda bulunması dileği ile. Bu şrfslere prim verenler utansın. Ne güzel memleketim benim..

Gecmis olsun arkadasim , umarim resimdeki haliyle kisa zamanda kavusursun motosikletine.

Sezon kapanirken bu tip basliklarin artiyor olmasi enterasan yedek parca kullanimi icin calindigi dusunuyorum , kesinlikle ikinci el parca alinmasinin onune gecilmesi gerekli diyecegim ama ozellikle italyan ve japon motosikletlerin yedek parca fiyatlarini biliyoruz , istemedende olsa muhtac olunmuyor degil , bizler oldukca bu tip basliklarin sonu gelmiyecek diye dusunuyorum , her neyse tekrar gecmis olsun arkadasim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar