Çalınmışa benzer bir motosiklet buldum.

Apartmanın önünde 24 saattir duran bir motosiklet var. Kontak kilitli olmasına rağmen direksiyon kilidi açık yani direksiyon kilidini kırmışlar sanki. Bir de plastik kısımlarda da sanki kablolara ulaşıp motoru çalıştırmak istemişler gibi kırıklar var. O yüzden aklıma motorun çalıntı olabileceği geldi. Acaba bu durumda ne yapmak lazım ? 155'i arayayım ?

Çalıntı değil de sadece bakımsız bir motorsa durduk yere hem polisle hem de motorun sahibiyle papaz olmak var.

Motorun markası keeway, Arn 125, plakası 34 DL 1020.

dscf5171jo3.jpg

dscf5172sd4.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen hemen polise git arkadaş. O motor 100 de 100 çalıntı.. Ayak marşına bas eğer çalışıyosa tabi benzinini bitirmemişlerse...Çalıntıdır....Papaz falan olmassın vatandaşlık görevin o senin...:cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polısı ara sahıbıyle papaz olmassın adam bgıbı bırısıyse eger ılgın ıcın senı tebrık bıle eder:)

sen polisi ara ve gelip baksınlar. 24 saattir duran motor çalıntıdır zaten korkma kimseyle papaz olmazsın

dostum arac 01/09/2005 tarihinde sultanbeyli ilcesine kayitli keeway marka 2005 model.rengide siyah..:)olarak trafige kayitli. bugun itibari ile calinti ve kaza kaydi yoktur..bilgilerinize..:)

hocam ilginizden dolayı sizi tebrik ederim.bencede polise haber vermelisiniz.duyarlılığınız yeter ,hiç kimsenin papaz olma hakkı yok

dostum arac 01/09/2005 tarihinde sultanbeyli ilcesine kayitli keeway marka 2005 model.rengide siyah..:)olarak trafige kayitli. bugun itibari ile calinti ve kaza kaydi yoktur..bilgilerinize..:)

155'i aradım ve adres verdim. Polis geldi fakat merkeze plakayı sorduktan sonra "çalıntı kaydı yok bizim de bu durumda yapacak birşeyimiz yok " diyerek gitti.

155'i aradım ve adres verdim. Polis geldi fakat merkeze plakayı sorduktan sonra "çalıntı kaydı yok bizim de bu durumda yapacak birşeyimiz yok " diyerek gitti.
bu polislerin hic birsey bildikleri yok goruyorsun dostum..onlarin merkeze sorarak falan soyledikleri seyi ben size 3 sn de soyleye bilirim..ya bu polisler valla hicbirseyden haberi yok ..ama olay sunu gosteriyor..bi adet keeway marka motorsikletin oldu dostum..:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu polislerin hic birsey bildikleri yok goruyorsun dostum..onlarin merkeze sorarak falan soyledikleri seyi ben size 3 sn de soyleye bilirim..ya bu polisler valla hicbirseyden haberi yok ..ama olay sunu gosteriyor..bi adet keeway marka motorsikletin oldu dostum..:)

Çalıntı diilse sahibide çıkmıyosa çek kenara.......... Bak sana bayram hediyesi geldi..Noel baba erken başladı mesaiye..:queen: :queen: :queen:

Valla yapacak bir şey yok, birazdan dükkanı kapatıp eve gidicem ve sabah geldiğimde %99 motor burada olmayacak. Direksiyon kilidi kırık durumda kesin yürütüp götürür birileri.

motorun sahibi gitti motor zaten bulunmaz değip polise haber vermemiş olabilir. ki en kötü ihtimal motoru çalınan kişi her gün binmiyorsa farkında bile olmama ihtimali var... kötü bi durum...

c@n

bencede sen çek 1 kenara dostum sahibi var ise oo seniarasın yazık tır bence çalıntı gibime gelior

bana da calıntı gıbı geldı.

Gazman ın verdiği bilgiler 22.10.2006 tarıhıne goredir. yanı eger dun veya bugun calındıysa o web sıtesıne bırkac gun sonra anca ıslenır.. bence de calıntı. bir kilitle baglayıp uzerıne telefon numaranı yazıp bıraksaydın adam zaten sana ulaşırdı. bence bu bır ınsanlık gorevı.. hepımızın yapması gereken bırsey.

pos bıyıklı iri-yarı bi adam gelip sonra nabıyon lemm sen zırtapos demesi havalar bozuksa ist.binmemişdir belki adam

TNT

Mel-a-ku tamamen sana katılıyorum ama dükkanı kapatıp gitmiştir büyük ihtimalle

motorumun çalındıgını dusunemıyorum bile.... :( ne kadar mondial imden nefret etsem de , onu ne atabılıyor ne satabılıyor olsamda motorumun oldugunu dusunmek bıle bazen yetıyor. iyiki kapalı garajım var. ama olmayanlar ne yapsın?? :|

Valla yapacak bir şey yok, birazdan dükkanı kapatıp eve gidicem ve sabah geldiğimde %99 motor burada olmayacak. Direksiyon kilidi kırık durumda kesin yürütüp götürür birileri.

arkadaşım motor hala duruyorsa bana ver bari:queen: :queen: yahu bari sen sahip çık gelen vatandaşada ruhsat falan sorarsın öyle verirsin:cat: :cat: Yazık hırsızlara veriyorsun motoru göz göre göre:silent: :pale: :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Varmı motor isteyen???

Bencede çek içeri..Sahibi seni bulsun hırsızssa lan çalmışlar diyip polisemi gitcek?? Belki gerçek sahibinide bulursun...Ne mutluluk olur.....:cat: :cat:

Bak mustinin motorunu çalıntı diye elinden almışlar....Mustiye verelim ........:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
sahibi bu motoru zaten böyle bi hale getirmez çünkü belli bilerek kırılmış direksiyon kilidi hoca motoru kilitle ve 1 hafta sonra durursa bidaha polise haber ver ha yok gelen yok dersen parça olarak kullan hırsızlardansa senin kullanman daha helaldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar