Çalınmaya 1 kala... !

ben hem kilitliyorum hemde alarmım var ( aslında sitede bekçide var :cherry: ama olsun ) eğer alarmı kesmeye çalışırsa motor sarsılır ve alarm çalmaya başlar.zincir kilidin mümkün olduğu kadar kısa olmalı keserken uzun sürmeli ve motorun sarsılmalı ki alarmın işe yarasın!!!

bence disk kilidine güvenme çünkü 4 kişi jantların arasına 2 tane 2 metrelik tahtaları koyuyor ve omuzlarında cenaze taşır gibi taşıyorlar dikkat et derim

geçmiş olsun:rendeer:
ucuz atlatmışsın. herkez senin gibi şaslı olmayabiliyo...

Geçmiş olsun birader. Sallandırmak lazım bunlardan iki üç tanesini Taksim meydanının göbeğinde, bakalım hangisi kalkışıyor ondan sonra malımıza mülkümüze el uzatmaya...

Bugün honda'ya sordum arkadaşlar alarm taktırıcam artık bir de şu alarmlı disk kilitlerinden de alıcam artık .Napalım şurda 1 ay daha binicem en fazla motora koyacak başka yerim de yok yakın çevrede kapalı otopark da yok.Hepinize çok teşekkür ederim en azından okuduğunuz için.

Geçmiş olsun arkadaşım.Motoru yenileyeceksin diye neden almıyorsun.Giderse Allah korusun öyle demezsin ama.Nede olsa yeni alacağın motorunda da kullanırsın.Al bir an önce kardeş için rahat olsun taktır alarmı.Bak ben deli dana gibi bağlıyorum motoru alarmda var,hatta apartmanın içinde.

Evet arkadaşlar alarm taktırıcam bayramdan sonra , bugün Feyizoğlu'na gittim bir masterlock kilit daha aldım.Sonra şu xena alarmlı disk kilitlerinden aldım başka bir yerden.Dokunduğun zaman bangır bangır ötüyo . Umarım bir şey olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle gecmıs olsun cok sanslıymısıssn
bence yakınıınzda bır petrol varsa orayla anlas oraya koy veya taksi duragı ve onun gıbı yerler onemlı olan 24 saat acık olan yerler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar