Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motosiklet alarmlari war ama cok bi fayda sagladigina inanmiyorum onun yerine kapoali garaj en saglam koruma yontemi olucaktir bence turkiyedeki hirsiz sayisi gun gectikce artiyo malesef
Çok saolun arkadaşlar yaa, çevremdeki kimse anlamıo nie bu kadar çok üzüldüğümü ama sizin desteğiniz inanılmaz iyi geldi... Motorum Şişli Fulya Mahallesi Esenler Sokaktan çalındı... Ya bende geceleri kapalı garaja çekiodum ama akşam dışarı çıkacağım için o gün dışarda bıraktım saat 8.15 gibi camdan baktığımda yerindeydi sonra 8.45 gibi aşağıya indim dışarı çıkmak için yoktu :salut: Allah gün yüzü göstermesin çalanlara inşallahhhh :salut:
inş. bulursun arkadaşım ben gördümde baya oldu ya 4-5 ay valla arkadaşım sen hakkını helal etme o ............... seni üzmek istemem ama dost acı söyler motoru parçalara ayırıp satmışlardır allah sabır versin.ale: