Çalındı: ASYA 125T (İstanbul) 34 ASP 15

motosiklet alarmlari war ama cok bi fayda sagladigina inanmiyorum onun yerine kapoali garaj en saglam koruma yontemi olucaktir bence turkiyedeki hirsiz sayisi gun gectikce artiyo malesef

şasi No Bide Fotoğraf Yaptir Büyükçe Bi Poster Bide Afiş Yap Sağa Sola Yapiştir Biri Gördüğü Zaman Söyler Geçmiş Olsun

motorunun fotografı falan varsa onlarıda siteye koy belki rasgelir birisine görüp haber veririler

geçmiş olsun arkadaşım bencede motorun resmi varsa koy formada gözümüze falan takılır yolda ayrıca nerede çalındı mekan neresi onuda söylersen

Çok saolun arkadaşlar yaa, çevremdeki kimse anlamıo nie bu kadar çok üzüldüğümü ama sizin desteğiniz inanılmaz iyi geldi... Motorum Şişli Fulya Mahallesi Esenler Sokaktan çalındı... Ya bende geceleri kapalı garaja çekiodum ama akşam dışarı çıkacağım için o gün dışarda bıraktım saat 8.15 gibi camdan baktığımda yerindeydi sonra 8.45 gibi aşağıya indim dışarı çıkmak için yoktu :salut: Allah gün yüzü göstermesin çalanlara inşallahhhh :salut:
pic.php

Motosikleti
Forza250-cygnusL
5 dakkada götürüyorlar....Nasıl yapıyorlar anlamıyorum ben de ama?...

Umarım bulursun....

İşallah kamyonun arkasına yapışırlar...

geçmiş olsun arkadaşım... nasıl kurtulacağız bu şerefsizlerden... kimse kesin çözüm bulamıyor buna.ç..

Mex

Allah belalarını versin kardeş. Çok geçmiş olsun.:salut:

nedıyım kardesım benımde 2002 de calınmıstı ama gıden ne yazıkkı gerı gelmıyor.neyse umarım bulursun bır motorcu olarak üzüldüm.:pale:

inş. bulursun arkadaşım ben gördümde baya oldu ya 4-5 ay valla arkadaşım sen hakkını helal etme o ............... seni üzmek istemem ama dost acı söyler motoru parçalara ayırıp satmışlardır allah sabır versin.:pale:

geçmiş olsun be dostum allah kimsenin başına vermesin,umarım bulunur motorun bunlaraq ne desen az valla .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar