Motosikletinizi buldugunuz icin cok sevindigimi belirtmek isterim. Biz bu kadar riskin ortasinda istanbulda motosiklet kiralama isi yapiyoruz. Öncelikle tüm motosiklet kullanicilarina 1-2 önerim olacak.
1- motosikletinize 1-2 tas makinesi ile kesilemeyecek kaliteli bir zincir takiniz mumkunse arka tekerlekten demir olan bir direge. Kimse ulu orta yerlerde bu zinciri kesmek istemez. Zincirsiz ve kilitsiz motosikletler her zaman hirsizlara daha cazip gelir.
2- maddi imkaniniz varsa kasko yaptirin. (250cc ve alti motosikletlerde calinma halinde kapali garaj ve zincirli olmasi sarti ariyorlardi. Son durumu bimiyorum) 250cc ve uzeri motosikletlerin anahtarini uzerinden almaniz yeterli.
3- GPS cihazi taktirin bazi GPS firmalarinda kontak anahtari ustunde yok iken haraket ettirilirse cep telefonunuza mesaj geliyor.
Eger bunlarin hic birinir yapamiyorsaniz gittiginiz yerde motosikleti 5 TL karsiligjnda otoparka birakip. Gorevliyle iki sohbet edin.
Herkese kazasiz çalintisiz günler
SIRADIŞI MOTOSİKLET KİRALAMA