Çalınan Motorunu Hırsızlardan Satın Almış ...

Duyardım ama inanmazdım...sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım...
Md den Hondabros nickli arkadaşdan alıntı...

2007-08-11, 15:30:22 Mesaj konusu: MOTORUMU BULDUM!!!

hondabros' Alıntı:
az önce üç gün önce çalınan,RUNNER 180 motosikletimi buldum ve teslim aldım.
emniyet teşkilatının göstermiş olduğu iyi niyet,özveri ve gece-gündüz yürütmüş oldukları arama çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. :Bad: :Bad: :Bad:
ama malesef olay mahallinde yoktular. :sinir: vatandaş bizzat kendi yöntemleriyle işlerini halletmeye alışkın olduğu için,yine öyle bir vaka yaşandı.kendi işini kendin gör.
yorumsuz........
gelelim motosiklete;plaka yok,3-5 yerinde hasar,geri alma maliyetinin vermiş olduğu can sıkıntısı ve moral bozukluğu ile iş yerine dönüş. :(
Allahıma şükür bir şekilde oyuncağıma tekrar kavuşturdu beni.darısı tüm can yoldaşından ayrılanların başına.... :)

hondabros' Alıntı:
HakanDincer, abi senin başına geleni aynen yaşadım.olay bu abi!kendi motorunu para verip geri alıyorsun malesef. :-(

:pale:

GKN darısı başına hoca artık..

bencede herkes bunlar kadar sanslı olsa......duyuyoruz ve görüyoruz.insanın yıllarca ugrasıp para biriktirip aldığı motoru on dakikada kayboluyor ve bir daha bulunmuyor.....yazık valla....

GKN

biz çok çokmak soktum adamlara, parçaladılar makinayı
çeşitli parçacılarda parçalarımıda gördüm, tanıyabileceğim parçaları..
o parçacı bu siteyede üye, diğerlerinede, beni çok ii biliyo bende onu..
bir gün karşılaşırız, babam hakkımı helal etmem demeseydi çoooooktaaan karşılaşmıştık...
parasıyla motorunu alan bizde çok gördük buralarda, bu iş mümkün razı olanlar motoru çalınır çalınmaz 2-3 gün içinde istanbulun sayılı motorcularına ulaşsınlar para vericeklerini söylesinler, bi şekilde çıkar motor..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
.................................................

Son düzenleme:

reo

memlekette düştüğümüz hale bir bakın abiler:
çalınan motorumuzu hırsızlardan 10'da 1 fiyatına satın aldığımızda kendimizi şanslı görüyoruz.
tek başına polis teşkilatının (veya diğer görevlilerin) suçu değildir bu inanın. bizim kendi kendimizi rezil etmemizden başka birşey değildir.
şöyle ki: bizler AB ye girecez diye bu kadar ısrar etmeseydik, onlar da bizi engellemek için bu kadar ısrar etmezlerdi.
mesela tek bir örnek: fransada gözaltı süresi uzatılırken (20 gün gibi), bizde zaten 3 gün olan gözaltı süresi daha da kısaltıldı.
ve daha neler neler...

herkese saygılar.

Keşke bende parayla alabilsem...

Yalan değil arkadaşlar...
Bende motoru çalınan,içi yanan arkadaşlarınızdan biriyim geçen haftalarda çalınan motorumu daha doğrusu aynı gnde çalınan motorları belki ip ucu buluruz diye tam 5 - 6 gün boyunca GKHN diğer mağdur arkadaşımla köşe bucak aradık ve bir halt bulamadık...
Sadece üzüldük ve daha da üzüldük...
Keşke o arkadaşa rast geldiği gibi bizimde makinalarımızı bize satsalar da zararın neresinden dönsek kar olsa...
29.07.2007 den bugüne geldik ne ses ne soluk var....
sadece içimize attık ama allah biyerde karşılaştırsın dileklerimizden başka bişey yok....

GKN

bu arada sölediklerime HOXY hakanda şahittir sonuçta bir çok şeyi beraber gördük..

İnsanların inanası gelmiyor....

Haklılar GKN başlarına gelmeden anlamaz anlayamazlar ...
Malum başımıza geldi anladık yaşadık ama biz öncesindede inanırdık
Belki ortam meselesidir ama kulağımıza çok şey gelirdi...
Şimdi biz motoru çalınanlar birilerinin kulağına bişeyler söylüyoruz ama ister inansınlar ister inanmasınlar...
Arkadaşlar bu işin şakası yok gerçekten...
Bu son zamanlarda herkes dikkat etsin bir furya var ve siz uyurken onlar hırsızlık yapıyor ve can yakıyorlar...
İsteyenler inanmayanlar göztepe karakoluna gider ve bu ay veya geçen ay bölgeden kaç motorun çalındığını sorar yada sordurur...

Biz canı yanan 2 kişi elimizden gelenin fazlasını yaptık ama artık umudumuz kalmadı...
Gökhan arkadaşım ne söylüyorsa doğrudur ben şahitim daha isterseniz çoook şahit getiririz...
Neyse fazla uzatmadan canı yanan anlar....

Allah kimsenin başına vermesin demeden geçemeyeceğim...

Motorcu Arkadaş​

Adi hırsızlar yüzünden motorumuzu bahçeden çıkarmak en az 10 dk sürüyor. Kilitleri aç, kapının kilidini aç, motoru bahçeden merdivenlerden çıkar...

Neden anahtarı takıp binemiyoruz motorumuza...:pr:

Maalesef öyle oldu ama motorunuzun güvenliğini düşünüyorsanız dhada fazlasını yapın derim...
Nasıl motorunuz gözünüzün önündeyken rahat ediyorsanız, tam tersini bir an için düşünün...
Motorunuzu daha ciddi ve güvenlik tedbirleriyle donatın ...

Motorcu Arkadaş

Keşke bu trafik kazalarında feci şekilde can veren tertemiz insanlar yerine bu şerefi olmayan hırsızların ölüm haberlerini görsek...

GKN

Keşke bu trafik kazalarında feci şekilde can veren tertemiz insanlar yerine bu şerefi olmayan hırsızların ölüm haberlerini görsek...

onuda gördük
.... diye bi herif, hırsız
çaldığı 1000 rr la 2 kişi kmyona patlamışlar
paramparça olmuşlar, makinanında kaskosu varmış, nasıl sevindim inanamassın..
neyse ben yazdıkça geriliorum yazmıyim artık böle konulara..:farao:

Allah onlara bela vermez olurmu

biz araştırma yaparken duyduk ve ohhh be dedik.....
Arkadaşlar kimsenin yanına kar kalmıyor bu işler ...
Güzel allahım onlara belasını veriyor...
Anadolu yakasında iki kafadar çaldıkları motorla kamyon altına girerek geberdi gerçi baya olmuş olay üzerinden baya zaman geçmiş ama olsun hak yerini bulsun allah çıkartsın acısını....

Kimsenin yanına kar kalmıyor kötülük...

sen çalış çabala al ,şeref..zler çalsın,ne olucak ki yakalansalar ne olcak bi kapıdan girip diğerinden çıkıyolar adam gibi cezalar ver bakalım cesaret edebiliyolar mı?

bir gün karşılaşırız, babam hakkımı helal etmem demeseydi çoooooktaaan karşılaşmıştık...
parasıyla motorunu alan bizde çok gördük buralarda, bu iş mümkün razı olanlar motoru çalınır çalınmaz 2-3 gün içinde istanbulun sayılı motorcularına ulaşsınlar para vericeklerini söylesinler, bi şekilde çıkar motor..

Düşmanı uzakta aramamak lazım.her zaman yanındadır.

Bu ne yaa çalınana motorumuzu para ile almak için ugraşıyor:pr:

Ben en çok bu cümleye takıldım. Demek içimizde böyle şrfzler de var. GKN nin dedigi gibi bu siteye üye ise bu yazıyıda kesin okuyacaktır.Nekadar kişiliksiz haysiyetsiz bir adamdırki insanların senelerce dişinden tırnağından arttırıp aldığı motorları parçalayıp satıyor. Böyle bri adamın kişilik haysiyet ve şeref gibi kutsal degerlerle uzaktan yakından bir ilişkisi olamaz. İşini en kötü yanı ise bu yazılarımı okuyup sinesine çekmesi. Bu yazıları okuyo ama karşılık veremiyor.

GKN seni sabrından dolayı tebrik ediyorum. Böyle bir adımın kim olduğunu bilipte birşey yapmamak büyük sabır ister. En azından elinde saglam kanıtlar varsa polise ihpar et senin gibi başkalarınında canı yanmasın.:pale:
bu arada gkn msn'ye ekledim. Görüşelim...:pale:

Son düzenleme:
İş olsun diye aldığımız Çinliye bile aşık olan bizlerin yakışıklı makineleri kaybettiğinde neler yaşayacağını artık net olarak görebiliyorum.Acınızı paylaşıyorum.Ve eğer dediğiniz gibi sitemizde makinalarınızın parçalarını satanlar varsa bilerek yapmadıklarını umuyorum.Zararınızın telafisinde size yardımcı olmalarını diliyorum.Yetkililerede iyi uykular diliyorum.Herkese ne layıksa Allahın onu nasip etmesini diliyorum.Başka kimsemiz kalmadı çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar