Çalınan motorsikleti trafikden düşürme

arkadaşlar benim motor 45 gün kadar önce çalınmıştı bugün maltepe emniyet müd. gittim motoru trafikden ve vergiden düşürmek için ordaki memur benden ek-1 forumu 3 tane istedi şoförler esnaf odasından alınacakmış birde int. randevu alacaksın dedi çalınan motoru trafikden düşürmek bile işkence bu ülkede hem madur oluyorsun hemde uğraş dur bu şoförler esnaf odalarının şubelerini bilen varmı istanbul için birde bu ek-1 formunu kendimiz el yazısıylamı dolduruyoruz önceden el yazısı kabul edilmiyormuş galiba şimdi geçerlimi bilmiyorum daha önce yapan yada bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler :pr:

Ne diyorlarsa yap, çalan herif kaza filan yaparsa bir de ölürse vay haline! 100bin lira ceza yersin yok yere

ceza niye yiyecem ben karakola bildirmişim çalıntı tutanağım var bişey olmaz bu sadece vergi ödememek için yoksa çalan isterse gebersin bir pislikten kurtulmuş oluruz sen yanlış anlamışsın kardeş

ek 1 formunu daktilo ile ruhsata göre doldurabilirsin yada biraz araştırma ile nette şablon programlardan bulup, doldurup ek-1in üzerine yazdırabilirsin.

bu zamanda daktilo kalmadı ama bilgisayarda yapabilirmiyim bilmiyorum

çağlayan adliyesi önünde dilekçe yazan dayılar fln oluyo daktiloları var yakınsan bi göz at oraya ıstersen

Çoğu ilçe sgk kurumu önlerinde de oluyor o dayılardan...

İşinizi halledeceklerdir.

Aynı Durumdan Muzadaribim Yalnız Çalıntı Tutanağı Almadım, Çalıntı Tutanağım Olmadan Trafikten Düşürebilirmiyim ?

Birde Maltepe Demişsin de Aklıma Geldi..

Emniyet Müdürlüğünden Çık Sola Dön 10 - 15 Metre İlerle ve Solda Duran Herhangi Birine Sor, EK-1 Nereden Çıkartırım Diye..
Yerini Gösterecekler, Hemen Orada Biryerde Zaten,
Ne İstersen Orada Dolduruyorlar..

çalıntı tutanağını istiyorlar 3 tane ek-1 formu çalıntı tutanağı ruhsat birde kimlik fotokopisi ve randevu alarak gidiyoruz öyle söyledi emniyet müd. memur hem malın çalınıyor hemde uğraşıp duruyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

o dayıları bilmemde her kağıdı 10-15 tl'ye dolduruyorlarmış diye duydum doğrumu 3 ek-1 yapılacak 40-50 tl bayılmayalım sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar