Hyosung kullanıcıları gizli tarikattır ayağınızı denk alın)
merak ettim cbr da ucuz olup ta hyoda pahalı olan bir parça söyler misiniz?
bu arada merak ediyorum hep servisi iyidir filan geyiği dönüyor acaba bu honda peşin parasını verdikleri halde 4 ay sonra motoru getiriyorsa yedek parça olmayınca ne yapıyor
abi cbr ın tek artısı yedek parça uygunluğu.dostmusun düşmanmısın o nasıl soru yahu :queen:sorduğum soruya halen cevap gelmemiş demekki sadece işkembeden atıyormuş bu hondacılar
sorum cevap ver sen asıl okumuş cahil (şüpheliyim ya)cbrnin parca fiyatlarini bilmeden yorum yapan okumus cahilleri gordukce uzuluyorum
hondanin servisi boldur iyidir ( hepsi degil )
Parca fiyatlari uygundur
Tek silindir uygun yakar ama titresim wardir
Hyonun kafa yapisi bence motorun seklini bozan kisim
Degisse super olacak
link rica edeyim lütfen mümküse servis orjinalCbr 250 de sağ grenaj 60-90 arası bişeydi.Alt sakal 24 lira.Kuyruk 45 lira.Kafa grenajı komple 100 lira.vites pedalı 20 küsür.yeter mi ?
lan 305tl depomu olur benim depom 1600tlFabrika'dan öğrenmiş olduğum (ayriyeten servisler de geçerli olan) calibre'ye ait bazı yedek parça fiyatları:
- Yan grenaj komple sağ-sol (tek): 85 TL.
- Yan grenajların orada bulunan siyah renkli hava peteği sağ-sol (tek): 45 TL.
- Far grenajı: 45 TL.
- Komple far: 165 TL.
- Arka amortisör: 155 TL.
- Ön amortisör(tek): 365 TL.
- Benzin Deposu: 305 TL
- Benzin Depo Kapağı: 25 TL.
Bu fiyatlara kargo dahil değilmiş. Bir de Şubat ayın da bumoto web sitesi üzerinden tüm modellerin yedek parça ve fiyat listeleri sergilenecekmiş.
Fabrika'dan öğrenmiş olduğum (ayriyeten servisler de geçerli olan) calibre'ye ait bazı yedek parça fiyatları:
- Yan grenaj komple sağ-sol (tek): 85 TL.
- Yan grenajların orada bulunan siyah renkli hava peteği sağ-sol (tek): 45 TL.
- Far grenajı: 45 TL.
- Komple far: 165 TL.
- Arka amortisör: 155 TL.
- Ön amortisör(tek): 365 TL.
- Benzin Deposu: 305 TL
- Benzin Depo Kapağı: 25 TL.
Bu fiyatlara kargo dahil değilmiş. Bir de Şubat ayın da bumoto web sitesi üzerinden tüm modellerin yedek parça ve fiyat listeleri sergilenecekmiş.
hyosung
arka amortisör 450
ön amortisör takım 3800
komple far 700
ön göğüs grenajı takım 400
benzin deposu 1500
depo kapağı 80 tl
egzost 2800 tl..
sadece şu parçalarla yeni motor alırım:mrgreen:
Parçalasak mı acaba
Bir de bunlar sanırım Kuralkanın fiyatları. Asıl referansı hyosungsource.com daki fiyatlar belirler bence. Orada kaç para bu parçalar ona bakmak lazım...
(Benim 125lik hyonun ön takımı 800TL gibi bişeydi sanki. Belkide 1 tanesiydi...)
sorum cevap ver sen asıl okumuş cahil (şüpheliyim ya)
soru sordum cevabını istiyorum veremiyorsan konuşma
link rica edeyim lütfen mümküse servis orjinal
http://d1211.hizliresim.com/13/n/g3kft.png
Servisin ekspertiz listesinde birçok parça fiyatı yazılı. Tatmin oldun mu?
Olmaz,biz yalan söylüyoruzBunu da sen hazırlamışsındır
![]()
arkadaş bunun sağıyla solu arasında 20 tl fark var milliyetçimidir nedir bu firmalarhttp://d1211.hizliresim.com/13/n/g3kft.png
Servisin ekspertiz listesinde birçok parça fiyatı yazılı. Tatmin oldun mu?