Cafe Racer Modifiye etme

merhabalar cafe racer motorsikletler son zamanlarda çok hoşuma gitmeye başladı bu motorsiklet tiplerinde marka önerebilecek olan varmıdır. uygun fiyata alıcağım ve istediğim şekilde görünüşünü düzenleyebileceğim
0RQNPZ
görsel buna benzer şekilde yapmak istiyorum

https://hizliresim.com/0RQNPZ

Motosikleti
R25, CRF250L
Mondial ve rksnin cafe racer modellerine bak bakalım

https://www.motosiklet.net/medya/id1164-honda-xl600-cafe-racer
Forumun media bölümünde her tarz motosikletlerin resimleri var. Linkdeki sayfada Honda cafe racerin detaylı resimleri var. Bakmak istersen.
O motosikletin amerikan bayan aktör için yapılırken bir tv kanalında izlemiştim. Harika bir cafe racer. Süper bir aktör. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Katee Sackhoff için Caferacertv programında yapım aşamalarını izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
çok teşşekkür ederim bakıcam şimdiden yapılısını görmek beni heyecanlandırdı. linkede bakıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

teşekkurler detaylı inceleme yapıcağım. Bu tarz modifiye yaparken gereken 2 el veya uygun parçaları alabileceğımız bir yer varmıdır yoksa sora sora mı öğrenilir?

Tekrar selamlar, şu an Automoto kanalında Karee Sachhoff için XL600 honda caferacer programında yapım aşamalarını izleyebilirsiniz.
çok teşşekkür ederim bakıcam şimdiden yapılısını görmek beni heyecanlandırdı. linkede bakıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

teşekkurler detaylı inceleme yapıcağım. Bu tarz modifiye yaparken gereken 2 el veya uygun parçaları alabileceğımız bir yer varmıdır yoksa sora sora mı öğrenilir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skyteam Ace 125. Sıfırını 4500 TL'ye alabilirsiniz.

Hacim arttıkça fiyatlar da artacaktır. :)

CafeRacer'ın güzel bir tarzı var, gerek motor şekli olsun gerek kıyafet olsun çok hoş, bende bu tarzı seviyorum yalnız burada maddi imkan, zaman ve yetenek gibi değişkenleri bilmek gerekiyor.

Ben kendi durumuma uygun olarak hali hazırda hem kullanabileceğim hemde ilerde küçük dokunuşlarla kişiselleştirebileceğim için (CafeRacer yada Scrambler tarzı) CB250R aldım. Henüz bir değişiklik yapmadım, şuan planlıyorum yavaş yavaş da uygulamaya geçeceğim.

Bütçe de sıkıntın yoksa BMW nin R serisi bu konuda ençok tercih edilen olsa gerek,

Tabi sadece motor alım maliyeti değil parça fiyatları da göz önünde bulundurulmalı.

gerçekten çok arzulu ve istekliyim ama çevremdeki insanlar bunu yapmanın çok zor olduğunu ve fazla para harcayıp paramı çöpe atacağım düşüncesindeler. hali hazırda bulunan kawasaki zx6-r motorsikletimi ilana koydum şuan onun satılmasını bekliyorum. hayat neler gözterecek kim bilir. satılırsa eğer halen birşeyler yapmayı düşnüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

CafeRacer'ın güzel bir tarzı var, gerek motor şekli olsun gerek kıyafet olsun çok hoş, bende bu tarzı seviyorum yalnız burada maddi imkan, zaman ve yetenek gibi değişkenleri bilmek gerekiyor.

Ben kendi durumuma uygun olarak hali hazırda hem kullanabileceğim hemde ilerde küçük dokunuşlarla kişiselleştirebileceğim için (CafeRacer yada Scrambler tarzı) CB250R aldım. Henüz bir değişiklik yapmadım, şuan planlıyorum yavaş yavaş da uygulamaya geçeceğim.

Bütçe de sıkıntın yoksa BMW nin R serisi bu konuda ençok tercih edilen olsa gerek,

Tabi sadece motor alım maliyeti değil parça fiyatları da göz önünde bulundurulmalı.

evet çok haklısınız bu konuda zaten normal motorsikletlerin parçalarını bulmak çok zorken birde bu tarz değişiklikler yapmak daha da sıkıntılı olabılır.
ama yeni şeyler yapma düşüncesi beni çok fazla heyecanlandırıyor. hayat ne göstericek. yaşayalım ve görelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

CB750 ya da Triumph Bonneville

cb750 baktım hocam bunu çevirirken mevcut ön çatallar yerine daha büyüklerini koyuyolar sanırım daha güzel oluyor nasıl yapıyorlar internetten farklı ön amörtisör mü alıyorlar acaba?

gerçekten çok arzulu ve istekliyim ama çevremdeki insanlar bunu yapmanın çok zor olduğunu ve fazla para harcayıp paramı çöpe atacağım düşüncesindeler. hali hazırda bulunan kawasaki zx6-r motorsikletimi ilana koydum şuan onun satılmasını bekliyorum. hayat neler gözterecek kim bilir. satılırsa eğer halen birşeyler yapmayı düşnüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

evet çok haklısınız bu konuda zaten normal motorsikletlerin parçalarını bulmak çok zorken birde bu tarz değişiklikler yapmak daha da sıkıntılı olabılır.
ama yeni şeyler yapma düşüncesi beni çok fazla heyecanlandırıyor. hayat ne göstericek. yaşayalım ve görelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

cb750 baktım hocam bunu çevirirken mevcut ön çatallar yerine daha büyüklerini koyuyolar sanırım daha güzel oluyor nasıl yapıyorlar internetten farklı ön amörtisör mü alıyorlar acaba?

Mesela ZX6 nın çatalları alınıp uyduruluyor.Bikeexif sitesine bir göz at sana fikir verecektir

Neden kendi mevcut motosikletinizde bu tip değişiklik yapmayı planlamıyorsunuz?

Ayrıca artık kullanmayacağınız parçaları da ikinci el olarak satarak masrafın bir kısmını çıkarabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ciddi yeteneğiniz ve imkanlarınız yoksa tavsiye etmem. Uyduruk modifiye bi bo&a benzemiyor çünkü.

çok uzun ve bi o kadar uğraş gerektiren bir çalışma adama helal olsun 2 yıl üzerinde uğraşmiş. saygılar

Sonra biri gelip adama diyor ki;

"- Aaaabi olmamış. Beğenmedim."

Cevap içten dahi söylense şöyle oluyor inanın: "-Çok da S.K.M. de..." :queen::bounce::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar