Çadır Nasıl Kurulur

Arkadaşlar yakında kampa gidicem aşağıdaki resimdeki çadır tarzında bir çadırım var ve nasıl kurulacağını bilmiyorum önerisi olan varmı acaba kullanım kitapçığı falan yok sadece çadır varelimde
:silent::silent::silent:
1_678_camp01.jpg

çadırı paketinden çıkar,çıtaları yerlerinden geçir,al sana çadır.

vala bana sorma cumartesi günü 5 kişi ile bir cadırı zor kurdum:p

ama resimdeki çadırı kurmak kolay iki çubukgu deliklereden x seklinde gecir ve alttaki yuvarlek deliklere uçlerını tak çadır kendiliginden şekillenir zaten:cat:

Selam
Çadır kurma konusunda bayaa bi tecrübem var. Resimdeki çadır ile ilgili olarak

1 - çubukları çıkar ve birbiri ardına ekle ( toplamda 2 çubuk olacak ) zaten çubuklar birbirine lastik şeklinde iplerle bağlıdır.
2 - çadırın üzerinde çubukların x şeklinde geçeceği delikler var ordan geçir ve her iki ucu eşit kalacak şekilde eşitle.
3 - çubukların uçlarının geldiği yerde uçların yerleşeceği yerler var. bir tarafı tak ve diğer ucuna geçip bükerek diğer ucuda kur zaten çadır ayağa kalkmış olacaktır.
4 - Çadırın tam üztünde bir yerde çadırın çubuklara bağlanacağı düğüm yeri, var onuda düğümle...
ahada mis gibin oldu :):):):)
kolay gelsin

Selam
Çadır kurma konusunda bayaa bi tecrübem var. Resimdeki çadır ile ilgili olarak

1 - çubukları çıkar ve birbiri ardına ekle ( toplamda 2 çubuk olacak ) zaten çubuklar birbirine lastik şeklinde iplerle bağlıdır.
2 - çadırın üzerinde çubukların x şeklinde geçeceği delikler var ordan geçir ve her iki ucu eşit kalacak şekilde eşitle.
3 - çubukların uçlarının geldiği yerde uçların yerleşeceği yerler var. bir tarafı tak ve diğer ucuna geçip bükerek diğer ucuda kur zaten çadır ayağa kalkmış olacaktır.
4 - Çadırın tam üztünde bir yerde çadırın çubuklara bağlanacağı düğüm yeri, var onuda düğümle...
ahada mis gibin oldu :):):):)
kolay gelsin

harika bi açıklama olmus ellerine sağlık..

bide 10 tane demir çubuk ve yanlarda ipler var onları toprağa gömüp çadırı sabitleyecekmiyim

harika bi açıklama olmus ellerine sağlık..

bide 10 tane demir çubuk ve yanlarda ipler var onları toprağa gömüp çadırı sabitleyecekmiyim

sabitlersen tam olur ama 10 tane genelde çok rüzgarlı yerde kullanılır. cadırın alt köşedeki uçlarda zaten sabitleme yerleri var oralardan toplamda 4 adet sabitlesen yeterlidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yılların kampçısı olarak keşfettim ki çadır kurmanın en kolay yolu civardaki iki arkadaştan yardım istemek.:mrgreen::mrgreen: ( 1 kişiden yardım isteyince yine bi şekilde sana iş düşüyo:mrgreen:en iyisi 2 )dağın başında mutlaka centilmen birileri çıkıyor:mrgreen:

yılların kampçısı olarak keşfettim ki çadır kurmanın en kolay yolu civardaki iki arkadaştan yardım istemek.:mrgreen::mrgreen: ( 1 kişiden yardım isteyince yine bi şekilde sana iş düşüyo:mrgreen:en iyisi 2 )dağın başında mutlaka centilmen birileri çıkıyor:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: yaw dagın başında centilmenin ne işi var hadi centilmen olsun kesin yolunu kaybetmiştir :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sabah sabah senbeni gildürdün allahda seni güldürsün emi:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar