müzik dinlemek istedik ancak ses kesik kesik geliyor.. neden acaba..? yardımcı olabilirmisiniz.?
Herkese selamlar. Yeni kullanmaya başladığımız bu cihazda 3. ve 4. cihazları da bağlayıp 2 motor sürücüsü A larda kalsın, B lerde de artçılarımız olsun istiyoruz. Çözemedik. Bilgisi olan var mıdır? B kanalına birisinin atayabildiniz mi?
Bir de vlog çekerken bu cihazla yaptığımız konuşmaları telefonumuzan kaydediyoruz diye tahmin ediyorum. Fakat onu da başaramadık. Nedir ses kaydı almanın yolu?
müzik dinlemek istedik ancak ses kesik kesik geliyor.. neden acaba..? yardımcı olabilirmisiniz.?
Telefonda ses kayıt programını açıp ondan sonra kaskın içinde konuşmayı denediniz mi? Kanal B olayını hiç denemedim o konuda yorum yapamayacağım maalesef.
http://www.ebay.com/itm/111434738552?euid=33b08bc14f674153ab5766ed83ec800d&cp=1
şu ürünü alırken gümrüğe takılır mıyım arkadaşlar?
http://www.ebay.com/itm/111434738552?euid=33b08bc14f674153ab5766ed83ec800d&cp=1
şu ürünü alırken gümrüğe takılır mıyım arkadaşlar?
Valla bi kaç saattir bu aletle uğraşıyorum çekim kalitesini test ettim 1km diyordu ben binanın girişine girdiğimde evin içinde olan annemle konuşmam kesildi (3 kat var arada) daha sonra o pencere kenarına yakın bir odaya geldi ben sokağa çıktım aramızdaki bağlantı bu defa geri geldi ama yayın net değildi ne zaman ki pencere kenarına yaklaştı o zaman güzel ses alabildik. Yani kısaca 1km olayı yalan. Açık havada test etmek lazım sanırım.
Ses kaltesi çok iyi gür ve düzgün geliyor çektiği zaman. Kablolar biraz kalın Nitro aikido kaskım var bi tek ona takabildim ama kulak kısımları iraz bastırıyor kaskta kulaklık çukuru olmadığı için MT revenge kaskımda interkom için kulaklık çukurları var ama arka pedi çıkmadığı için ona takamadım, su geçirmez gibi duruyor dış tarafı kalın bi kauçuk ile kaplı, radyo dinletiyor, telefondaki müziğe bağlanabiliyor o sırada çağrı gelirse doğal olarak müzik kesilip telefon moduna geçiyor. Telefonla birisi aradığında alet iki kere çalıyor sonra çağrıyı otomatik olarak kabul ediyor kapatmak isterseniz üstünde ki telefon tuşuna basıyorsunuz ama çağrıyı karşılama işi yok mecur iki kere çalacak (yada var ben bulamadım kitapçığına baktım orda da otomatik açılır yazıyor. Bu arada en beüendiğim yanlarından biride kaskın yanına yapıştırmıyorsunuz klipsi var onu mandal gibi kaska geçiriyorsunuz o tutuyor aleti.
200 lira civarı para ödedim iki alete kask varken artçıyla konuşmak imkansızdı şimdi o paraya değecek diye umuyorum.
ipone güncellemesi sonrasında mı oldu?
Bende bu Knmaster intercom var.2 senedir sıfır sıkıntı ile kullanıyorum.Şimdi ise müzik,navigasyon acayip kısık.Telefon görüşmeleri hala çok iyi düzeyde ama.Radyoda aynı şekilde.Bunun sebebi ne olabilir?Sesi sonuna kadar açık bu arada
başka telefonla denediniz mi? telefonunuzun ayarlarından olabilir.