dostum kullandıktan sonra sende yorumlarını burda belirtirmisin bizde arkadaşımla almayı düşünüyoruz.
Valla bi kaç saattir bu aletle uğraşıyorum çekim kalitesini test ettim 1km diyordu ben binanın girişine girdiğimde evin içinde olan annemle konuşmam kesildi (3 kat var arada) daha sonra o pencere kenarına yakın bir odaya geldi ben sokağa çıktım aramızdaki bağlantı bu defa geri geldi ama yayın net değildi ne zaman ki pencere kenarına yaklaştı o zaman güzel ses alabildik. Yani kısaca 1km olayı yalan. Açık havada test etmek lazım sanırım.
Ses kaltesi çok iyi gür ve düzgün geliyor çektiği zaman. Kablolar biraz kalın Nitro aikido kaskım var bi tek ona takabildim ama kulak kısımları iraz bastırıyor kaskta kulaklık çukuru olmadığı için MT revenge kaskımda interkom için kulaklık çukurları var ama arka pedi çıkmadığı için ona takamadım, su geçirmez gibi duruyor dış tarafı kalın bi kauçuk ile kaplı, radyo dinletiyor, telefondaki müziğe bağlanabiliyor o sırada çağrı gelirse doğal olarak müzik kesilip telefon moduna geçiyor. Telefonla birisi aradığında alet iki kere çalıyor sonra çağrıyı otomatik olarak kabul ediyor kapatmak isterseniz üstünde ki telefon tuşuna basıyorsunuz ama çağrıyı karşılama işi yok mecur iki kere çalacak (yada var ben bulamadım kitapçığına baktım orda da otomatik açılır yazıyor. Bu arada en beüendiğim yanlarından biride kaskın yanına yapıştırmıyorsunuz klipsi var onu mandal gibi kaska geçiriyorsunuz o tutuyor aleti.
200 lira civarı para ödedim iki alete kask varken artçıyla konuşmak imkansızdı şimdi o paraya değecek diye umuyorum. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
-hangi telefonu kullanıyorsun ?
-telefondan müzik dinleme özelliği var mı ?
Az önce cevap verdim o sırada siz mesaj yazmamıştınız

Nokia lumia kullanıyorum şirket telefonum bu bir de bunun üstüne sizin mesajı görünce eski bi sony ericsson g705 telefonum vardı onda da denedim oda müzik dinletiyor çağrı karşılıyor ikisinde de sorun çıkmadı :cat: