Benim durumum hala muallakta. Bu yüzden akşamdan beri giremedim, ama takipteyim..
yok be abi nerede yaaahh keşke olsa gelsem ya 50 60 km olmaz
:
Arkadaşlar benim motor kymco ama xciting değil aranıza alır mısınız?Bi de ben o buluşacağınız yeri bilmiyorum karşı tarafı hiç bilmiyorum 1. levent de oturuyorum :mrgreen:
İlk mesajda Kymco denmediği için bende zıplamıştım,olsun,almazlarsa arkalarından saklana saklana gideriz:cherry:.Sabah 09:15'de Capitol önünde olursan oradan haraket edecekmişiz.:cat:
Capitol neredeydi ve köprüden nasıl geliniyor özetleyebilir misin![]()
arkadaşlar şimdiden rüzgarınız bol olsun resimleri bekliyoruz dikkatli sürün :cat:
Boğaziçi köprüsünden sonra (1.köprü) ilk sağdan değil,ikinci sağdan,Üsküdar,Bağlarbaşı,Altunizade yazan girişten girmelisin.İlk ışıklardan sonra -geliş olmayan,yani ondan sonraki- sola giriş vardır,oradan girip tekrar ışıklara çıkacaksın.Ana caddeye çıkınca sağa yanaşman gerekiyor ki otobüs durağına giriş yapabilesin.O saatte çok trafik olmamasına rağmen Capitol önündeki trafik hızlıdır,o sebeple çok dikkatli geçmen gerekecek.Zira geniş bir caddedir.Tahminen bizler orada bekliyor olacağız.
Tamam anladım gibi.. özelden msj attım, iyi geceler...
Güzel ve keyifli bir gezi oldu. Çekmeköyde toparlanıp , mola gözlemecisinde saban kahvaltısını kaşarlı, kıymalı patates gözlemesiyle biraz soğuduktan sonra yeyip ....))) şilede kahvemizi içtik. Sonra bu bizi kesmez deyıp sahilköy orman yollarından gidip rivaya cıktık. Baktık yine acıkmışız ...))) dere kenarında yine birşeyler atıştırıp birazda suratımızı güneşte yakıp döndük.
Katılan arkadaşlar büyük keyf verdi. Bende teşekkür ediyorum. Resimleri bekliyoruz.
Şenol Abicim,bu sizin keşfiniz olan gözleme harikaymışta,yanlız insanda yanık izi bırakıyor! Ben fotoğraflardan hala umutluyum:cherry:...