C.tesi Gezi Vaar!!!

yarın motoru servıse goturuyorum lastıklerı falan degısecek yoksa gelırdım sıze bol bol gezmeler :cat:

Arkadaşlar benim motor kymco ama xciting değil aranıza alır mısınız?:) Bi de ben o buluşacağınız yeri bilmiyorum karşı tarafı hiç bilmiyorum 1. levent de oturuyorum :mrgreen:

Arkadaşlar benim motor kymco ama xciting değil aranıza alır mısınız?:) Bi de ben o buluşacağınız yeri bilmiyorum karşı tarafı hiç bilmiyorum 1. levent de oturuyorum :mrgreen:

İlk mesajda Kymco denmediği için bende zıplamıştım:),olsun,almazlarsa arkalarından saklana saklana gideriz:cherry:.Sabah 09:15'de Capitol önünde olursan oradan haraket edecekmişiz.:cat:

arkadaşlar şimdiden rüzgarınız bol olsun resimleri bekliyoruz dikkatli sürün :cat:

Capitol neredeydi ve köprüden nasıl geliniyor özetleyebilir misin :)

Boğaziçi köprüsünden sonra (1.köprü) ilk sağdan değil,ikinci sağdan,Üsküdar,Bağlarbaşı,Altunizade yazan girişten girmelisin.İlk ışıklardan sonra -geliş olmayan,yani ondan sonraki- sola giriş vardır,oradan girip tekrar ışıklara çıkacaksın.Ana caddeye çıkınca sağa yanaşman gerekiyor ki otobüs durağına giriş yapabilesin.O saatte çok trafik olmamasına rağmen Capitol önündeki trafik hızlıdır,o sebeple çok dikkatli geçmen gerekecek.Zira geniş bir caddedir.Tahminen bizler orada bekliyor olacağız.

arkadaşlar şimdiden rüzgarınız bol olsun resimleri bekliyoruz dikkatli sürün :cat:

Teşekkürler abicim.Ben gezerken pek foto çekmeyi sevmiyorum ama arkadaşlar mutlaka çekecektir.Olurda bende çekersem yüklerim.:)

Boğaziçi köprüsünden sonra (1.köprü) ilk sağdan değil,ikinci sağdan,Üsküdar,Bağlarbaşı,Altunizade yazan girişten girmelisin.İlk ışıklardan sonra -geliş olmayan,yani ondan sonraki- sola giriş vardır,oradan girip tekrar ışıklara çıkacaksın.Ana caddeye çıkınca sağa yanaşman gerekiyor ki otobüs durağına giriş yapabilesin.O saatte çok trafik olmamasına rağmen Capitol önündeki trafik hızlıdır,o sebeple çok dikkatli geçmen gerekecek.Zira geniş bir caddedir.Tahminen bizler orada bekliyor olacağız.

Tamam anladım gibi.. özelden msj attım, iyi geceler...

Yahu bugün evden çıkış - git - gel 200 km yol yaptık çok güzeldi ama bizim xcitingciler resimleri koymayı unuttular galiba :mrgreen:

Yakında düşer fotolar:).Biz Sizden sonra Riva'ya döndük ya,benim surat güneşten bi yanmış eve geldim acımaya başladı:cherry:.Yoğurt sürücem biraz sonra.Deuville ve Xciting'ci Abi ve Kardeşlere çok teşekkür ederim,süper bir gün geçirdim sayelerinde.En kısa zamanda tekrarını reca ediyorum.(Oğuz)

Güzel ve keyifli bir gezi oldu. Çekmeköyde toparlanıp , mola gözlemecisinde saban kahvaltısını kaşarlı, kıymalı patates gözlemesiyle biraz soğuduktan sonra yeyip ....))) şilede kahvemizi içtik. Sonra bu bizi kesmez deyıp sahilköy orman yollarından gidip rivaya cıktık. Baktık yine acıkmışız ...))) dere kenarında yine birşeyler atıştırıp birazda suratımızı güneşte yakıp döndük.

Katılan arkadaşlar büyük keyf verdi. Bende teşekkür ediyorum. Resimleri bekliyoruz.

Şenol Abicim,bu sizin keşfiniz olan gözleme harikaymışta,yanlız insanda yanık izi bırakıyor:)! Ben fotoğraflardan hala umutluyum:cherry:...

Güzel ve keyifli bir gezi oldu. Çekmeköyde toparlanıp , mola gözlemecisinde saban kahvaltısını kaşarlı, kıymalı patates gözlemesiyle biraz soğuduktan sonra yeyip ....))) şilede kahvemizi içtik. Sonra bu bizi kesmez deyıp sahilköy orman yollarından gidip rivaya cıktık. Baktık yine acıkmışız ...))) dere kenarında yine birşeyler atıştırıp birazda suratımızı güneşte yakıp döndük.

Katılan arkadaşlar büyük keyf verdi. Bende teşekkür ediyorum. Resimleri bekliyoruz.

olmuyor böyle arkadaşım yazıyorsun fotoyuda at bari giden var gidemeyen var dimi :wiinkk:

iyi eglendiğiniz belli keyfiniz hiç bitmesin:rendeer:

Şenol Abicim,bu sizin keşfiniz olan gözleme harikaymışta,yanlız insanda yanık izi bırakıyor:)! Ben fotoğraflardan hala umutluyum:cherry:...

arkadaşlar herkese selam.gerçekten güzel keyifli bi gezi oldu.güzel sohbet ettik.şenol ve cüneyt abilerede aktardıkları tecrübe arkadaşlıklarından dolayı teşekkür ederim.resimler bende kimse merak ve endişe etmesin.biraz makinenin acemisiyim en kısa zamanda resimler siteye eklenecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar