Altımda CBF150 var, gönlümde CBF500/600 veya F650GS var. CBF600 veya F650GS ile şehir içinde 150'likle olduğum kadar rahat olamayacağımı biliyorum. CBf150 ile de uzun yolda F650'nin rahatlığını yaşadığımı hiç sanmıyorum. racingler ile CBF'i içnde hız geçen bir cümlede bir araya getirmek de doğru olmaz zaten.
Her motor amacına göre kullanılmalı. Commuter motorlar şehir içinde gezmek içindir, spor motorlar hız içindir, touringler gezmek içindir. Şehir içinde 600RR'la makaslara dalıp sürekli ön arka kaldırmak başarı değildir.
Ben de yakın gelecekte CBF'i satıp daha büyük motor almak istiyorum, bunun sebebi de Eyong'un da dediği gibi otobanda 11 HP'lik motorla ezilmek istememem. CBF aynı çeviklikte ama 30HP olsaydı satmayı aklımdan geçirmezdim. Yeterince param olduğunda bir enduro/touring, bir de commuter/scooter alacağım. Ufak motoru günlük, büyüğünü uzun yolda kullanacağım.
Ben cc'ye tapmıyorum, motora tapıyorum demek ki
Benim görüşüme göre Cub da olsa Hayabusa da, kafasında düzgün bir kask olan herkes benim için eşit derecede motorcudur
Cub kullanıp bidondan bozma da olsa kask takan, 1000RR'ı olan ama karbon-fiber Shoei kaskını dirseğine geçiren adamdan daha motorcudur. YBR ile dünya turuna çıkan da, "haftasonu otobanda 300 yaptım" diyenden daha motorcudur.
Her motor amacına göre kullanılmalı. Commuter motorlar şehir içinde gezmek içindir, spor motorlar hız içindir, touringler gezmek içindir. Şehir içinde 600RR'la makaslara dalıp sürekli ön arka kaldırmak başarı değildir.
Ben de yakın gelecekte CBF'i satıp daha büyük motor almak istiyorum, bunun sebebi de Eyong'un da dediği gibi otobanda 11 HP'lik motorla ezilmek istememem. CBF aynı çeviklikte ama 30HP olsaydı satmayı aklımdan geçirmezdim. Yeterince param olduğunda bir enduro/touring, bir de commuter/scooter alacağım. Ufak motoru günlük, büyüğünü uzun yolda kullanacağım.
Ben cc'ye tapmıyorum, motora tapıyorum demek ki