BWS 100 sanki 5000cc !!! yadim !!!!!

arkadaslar ;
bizim birtane 2005 model yamaha bws war.
kendimiz 2006 da sıfır aldık, ve tam 4 sene idare etti

ve 27000 km de silindir deldi... simdi silindir, gömlek. hava filtre , kayışı vs hepsi yeni ama motor ciğ benzin atıyor.

yiğ kokusunda gözlerim bile yanıyor yani, ve 10 tl benzin il 10 km ya gidiyorum yada gitmiyorum bile.

servise götürdüm karbüratör ayarı vs için, onlarda bana dediler ki bu bws lerin karbüratör ayarı falan olmaz diye... her götürdügüm ustada bunu aynı böyle söyledi

sorun nerde sizce ? ne yapmam lazım ?

Mersin İl Temsilcisi
yamaha servisine götürmelisin, mobiylette servislerine değil :)
karbüratör ayarı yoksa motoru atacakmıyız yani. çözüm söylesinler, derdi zaten biliyoruz desene..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sente ayarına tekrar bakılması lazım

kalbülatör adam gibi kontrol edilmesi lazım

cebe dolan fazla benzin yanmadan manifolddan atılıyordur ayrıca büyük ihimal montaj hatası olabilir

2 zamanlı motorun ustası farklıdır..

yamaha servisine götürmelisin, mobiylette servislerine değil :)
karbüratör ayarı yoksa motoru atacakmıyız yani. çözüm söylesinler, derdi zaten biliyoruz desene..

yamaha servisi söylemesi iyi tamam da
götüryorum adamlar böm böm bakıyor... motor calısyor falan
sökelim bakalım diyorlar, bi tahmin eden yok.

ondan snra biz bilmem 1995 dan beri servisiz falan diyorlar...

bulundugunuz yerde yamaha servisi veya biraz işten anlıyosanız sizde yaparsınız.

3 parçadan oluşur 2 zamanlının yürümesi bws mi yeni sattım bende. silindir piston segman al tak. Hava ayarı yoktur diyen ustayada pek usta denmez zaten, en güzel saydığı yerde bırakıcaksın 2 zamanlının hava ayarıda belli birşey değildir çinliler gibi tam sık 2 tur gevşet falan öyle bi hikaye yok.

hey gangs'ta bura mt.net.:p önce bir selam ver yahu:mrgreen::rendeer: http://www.dailymotion.com/video/x1aei6_killa-hakan-hersey-yolundadir_music

pardon kardesimmm yaaa birden daldım konuya
selaaaamün aleyküm =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

Ilk once Turkcenı duzelt

senin sorunun ne ?
diger anketimde de bsyler atmıssın... Bi sorunun warsa SÖYLE

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
napiim yani türkcem zayıfsa
ben almanya doguma büyümeyim ancak bu kadar geliyor elimden.daha 5 yıldır türkiyedeyim
MT de böyle bsy olabilecegni hic düsünmemistim cidden cok sinir oldum.
hc beklemezdim...

ben almanya doguma büyümeyim ancak bu kadar geliyor elimden.daha 5 yıldır türkiyedeyim
hc beklemezdim...

Bunu asıl MT'den beklemen lazım, MT dil konusunda hassas bir sitedir, forum kurallarını okuyabilirsin...

Ayrıca bu konuda uyaranlara kızmak yerine teşekkür etmelisin... Bu konuda senden daha fazla hassas olanlara kızma, düzeltmeye çalışıyorum teşekkür ederim diyebilirdin mesela...

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
yamaha yetkili servise göster karbüratorde 2 vida var biri hava biri rölanti ayarı.yetkili servis çözer olayı

hc beklemezdim...

Arkadaşım bence hemen bu kadar celallenme neticede burası bir paylaşım platformu ve bu tür platformlarda ortak değerlere saygı göstermek lazım.İşin güzel yanı burada zaten. Ne yani Almanya da bir forumda dejenere bir Almanca ile hitab etsen onlar da seni uyarmayacakmı ? Üstelik beş yıldır Türkiye deymişsin yeterince zaman geçmiş yani dilini düzeltebilmen için. Sen güzel hitab edersen güzel karşılık alırsın.
Şunu da unutma ki yozlaşmış bir forumda bozuk Türkçe kullansaydı insanlar üstelik birbirilerine saygı ve adab sınırlarını zorlasalardı sende buraya üye olup rahatlıkla sorunu soramazdın. Bunu tekrar bir düşün derim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

Ilk once Turkcenı duzelt

Bu arada yazılarını ve görüşlerini zevkle okuduğum Zeda adlı forumdaşımın da "Türkçe" demesi gerekirdi ben düzeltmiş olayım. Umarım ukalalık olarak algılamazsınız.(Klavyeyle ilgili olabileceğini bunu yazdıktan sonra aklıma geldi)

Zeda 3000 Arkadaşımızın mesajının içeriği detaylarda saklı zaten, bence çok ince bir uyarı olmuş :cat::rendeer:...

senin sorunun ne ?
diger anketimde de bsyler atmıssın... Bi sorunun warsa SÖYLE

Almanyada boylemi ogretiyorlar ilk defa girdigin sitede yanlis dil kullanarak konusmak , gereksiz yere buyuk font kullanmak, tanimadigin insanlara efelenmek? Pek sanmiyorum. Bu motoru duzeltmek istiyor isen ilk once Turkceni duzelt dedim. Bu sekilde seni kimse anlayamaz.

Haa , ayrica birazda konusma uslubuna dikkat et...Biz site icinde diger uyelere efelenerek konusmamaya ozen gosteriyoruz, Bunun adi motorcu kardesligi.

Bu arada yazılarını ve görüşlerini zevkle okuduğum Zeda adlı forumdaşımın da "Türkçe" demesi gerekirdi ben düzeltmiş olayım. Umarım ukalalık olarak algılamazsınız.(Klavyeyle ilgili olabileceğini bunu yazdıktan sonra aklıma geldi)

Isim geregi bilgisayarda Turkce klavye kullanmiyorum. Benim de cok hosuma gitmesede de bu durum , yapabilecegim pek bir sey yok.1990 da sahip oldugum ilk PC den beri hic Turkce klavye kullanmadim. Bazen yanlis anlama olmasin diye Turkce kelimeleri baska yazilardan alip kopyalarak yazimin icine eklemek zorunda kaliyorum. Ama yorucu oluyor.

Küçük "ı"? O klavyede noktalama işaretleri de mi yok? :)

Iste bunu yazarken tam turkce karakter kullanmak istedim bu seferde hem Turkce karakterler gitti hemde noktalilar. Turkce klavye ye hic alisik olmadigimdan yanlis yerlere basiyorum sanirim aliskanlik olarak.

Sonucta bu uye yi uyarmanin ana sebebi sadece yazim hatasi degil , dili kullanis sekli . Baslik ilgi cekmek icin yapilmis daha guzel bir turkce ile yazilabilir. Ben basligi ilk okudugumda 100cc motor 500cc gibi gidiyor , zapt edemiyoruz yardim gibi anladim:)

Ilk once Turkcenı duzelt

yahu sanane be adam...milletin türkçesiyle klavyesiyle zartıyla zurtuyla ne uğraşıyorsun...çözüm sunabiliyorsan sun...sunamıyorsan gölge etme...veya moderatöre bildir...yöneticimisin ne haltsın burada...

senin gibilerden motorcu kardeşliği ambiansı da olmaz...sana mı soracak...forum kültürü olan var olmayan var...imla hatalarına genelde dikkat ediliyor...bir kaç hatayı abartıp büyütmeye gerek yok...benim canımı sıkma...zaten sana kıl kapıyorum...kırdırma kalbini...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

milleti çocuk gibi azarladığına ve ukalalığın sınırlarını zorladığına her şahit oluşumda sana karşı tepkim daha sert olacak ve forum kuralları çerçevesinde giydiricem haberin olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar