Buyur buradan yak " Stratejik ihale fransız firmasına "

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Eğer bir millet,iktidarda bulunan kişilerin,alçaklığını,hırsızlığını, yanlızca kendi siyasi görüşünden olduğuı için görmezden geliyorsa ....o millet erdemini yitirmiştir........ve erdemini yitiren o millet, birgün VATAN ınıda yitirmeye mahkumdur
ben fesbuh'ta paylaştım bile, ama anonim olarak :)
eh akillica.
ekleyeyimmi seni facede??:pl:
kabul edersen???
Olum ekle derdim ama senin feyzden arkadaslarin aman abi diyolar.
Yok bunu paylasmayan serefsizdir,
bunu paylasmayan olmaz herhalde,
bu resmi görûpte paylasmayan Türk degildir,
bu videoyu izle zaten paylasacaksin
türû seyler paylasip duruyormussun.:p
Millet senden çiplak anjelina joli fotolari bekliyor.:cherry:

Super Moderator
Eğer bir millet,
iktidarda bulunan kişilerin,alçaklığını,hırsızlığını, yanlızca kendi siyasi görüşünden olduğuı için görmezden geliyorsa .....

o millet erdemini yitirmiştir........

ve erdemini yitiren o millet, birgün VATAN ınıda yitirmeye mahkumdur..

demiş Nicoolo Machlavelli......

:pr::pr::pr::pr::pr:

Eğer bir millet,iktidarda bulunan kişilerin,alçaklığını,hırsızlığını, yanlızca kendi siyasi görüşünden olduğuı için görmezden geliyorsa ....o millet erdemini yitirmiştir........ve erdemini yitiren o millet, birgün VATAN ınıda yitirmeye mahkumdur
ben fesbuh'ta paylaştım bile, ama anonim olarak :)

Arada milliyetçilik, vatanseverlik yaparken Türkçe'yi de doğru kullansaydık keşke. :)
"Birgün" diye bir kelimemiz olmadığına, onların iki ayrı kelime olduğuna, kimi "de" eklerinin ayrı yazılabilip, Türkçe'nin en büyük zenginliklerinden biri olduğuna dikkat etseydik mesela... :wiinkk:

Arada milliyetçilik, vatanseverlik yaparken Türkçe'yi de doğru kullansaydık keşke. :)
"Birgün" diye bir kelimemiz olmadığına, onların iki ayrı kelime olduğuna, kimi "de" eklerinin ayrı yazılabilip, Türkçe'nin en büyük zenginliklerinden biri olduğuna dikkat etseydik mesela... :wiinkk:
sametagır; Türkçe'yi(t büyük yi ayrı) katletmiş, kesin vatan haini :)
bende fesbuh yazarak ingilizceyi katletmişim, kesin kahraman'ım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

biraz daha espri yaparsak konu güme gidecek :)

vardır yine hükümetin bir dümeni,işleri güçleri dolap çevirmek zaten.ver gazı millete,al payı kendine :farao:

eh akillica.

Olum ekle derdim ama senin feyzden arkadaslarin aman abi diyolar.
Yok bunu paylasmayan serefsizdir,
bunu paylasmayan olmaz herhalde,
bu resmi görûpte paylasmayan Türk degildir,
bu videoyu izle zaten paylasacaksin
türû seyler paylasip duruyormussun.:p
Millet senden çiplak anjelina joli fotolari bekliyor.:cherry:

ahada sırılsıklam kuyruklu kuru iftira....:queen:

birileri oturduğu yerden ve şeyden!! uydurmuş bunları kesinlikle....

ben böyle şeyler yapmam abi....

ne var bunda tepki gosterecek, ne dedik Fransaya YAPTIRIM, sonucta da yaptiriyoruz :)
demek ki daha cok yaptirim lazim
NOT: Bu is icin TUBITAK guvenli cip uretti, Fransaninki ise dunyada sinifta kaldi, guvensiz olarak ve biz sozumuzde durup YAPTIRIM emri verdik, yapsinlar :) bunu yapanlar da neyseki yasam sadece bu tarafla sinirli degil :) onlar diger tarafa FRansiz kaliyor biz bu tarafa

ne var bunda tepki gosterecek, ne dedik Fransaya YAPTIRIM, sonucta da yaptiriyoruz :)
demek ki daha cok yaptirim lazim
NOT: Bu is icin TUBITAK guvenli cip uretti, Fransaninki ise dunyada sinifta kaldi, guvensiz olarak ve biz sozumuzde durup YAPTIRIM emri verdik, yapsinlar :) bunu yapanlar da neyseki yasam sadece bu tarafla sinirli degil :) onlar diger tarafa FRansiz kaliyor biz bu tarafa
:):mrgreen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar