- Konu Yazar
kadikoyde kalabaligin cok az oldugu biyerde kafa dinliyor su iciyorum. gunduz vakti , su sisesinide ayamin dibine koydum. uzaktan yavru kopegiyle kiz bana dogru yuruyordu ve kopek birden bana atildi su sisesini yaladi , kiz hic tasmayi cekip veya ozur geregi duymayinca bende OHAA diye arkasindan bagirdim (kaldirim genisligi 2.5mt ufaktan bir dogal teras yani)
arkadan gelen iki genc erkek arkadasindan biri hemen gucun kizami yetiyor dedi.
halbuki ben oturuyordum ve hic bir harekette bulunmadim. yani eleman tartismayi kavga olarak degerlendirdi. ozur dileyip yeni su getirecegine bide ukalalik yapiyorlar.
gencler neden boyle , pis ayakkabilarla bankin oturma yerine basip sirt yerine otururlar, hic dusunce yok acaba az once kedikopek pisligine basmis olabilirmiyim diye?
arkadan gelen iki genc erkek arkadasindan biri hemen gucun kizami yetiyor dedi.
halbuki ben oturuyordum ve hic bir harekette bulunmadim. yani eleman tartismayi kavga olarak degerlendirdi. ozur dileyip yeni su getirecegine bide ukalalik yapiyorlar.
gencler neden boyle , pis ayakkabilarla bankin oturma yerine basip sirt yerine otururlar, hic dusunce yok acaba az once kedikopek pisligine basmis olabilirmiyim diye?