büyük kaza yaptım

çok geçmiş olsun arkadaşım, şükürler olsun Allah'a seni bize bağışlamış inşallah bu son olur, tekrar gecmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş.Allah korumuş.şehiriçinde motor kullanmak gerçekten zor.özellikle büyük şehirlerde.verilmiş sadakan varmış.

cok büyük geçmiş olsun.. o kask dediğimiz şeyi kim bulmuşsa,o kişiye ne kadar ne kadar dua etsek az zaten.. bir an önce iyileşmen dileklerimle..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim çok geçmiş olsun allah tan acıl şifalar diliyorum

kardeşim geçmiş olsun. motosiklet olayında 2 kat dikkatli olmamız lazım. :rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım ne kadar söleyince biz suçlu olsakta her zaman uyarmak lazım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ucuz atlatılmış , çok büyük geçmiş olsun , inşallah tekrar yaşamazsınız

geçmiş olsun

sabah 6,30 da işyerime gelirken yan yoldan bakmadan çıkan bi minübüs sayesinde kaza yaptım 2 saat baygın kaldım öğlen saatlerinde kendime geldim
arkadaşlar şu büyük bi gerçek KASK KASK KASK
kask olmasa kafamı yerden kazırlardı arabanın tekerine wurmuşum kafayı kask 50 parça hertarafım portakal gibi soyuldu
allah kımsenın başına wermesin
kımsenın tekerini ters döndürmesin

:pale: dostum geçmişler olsun şükürler olsun allah seni korumuş,,, acil şifalar dilerim :rendeer:

arkadaşar fotoyu nasıl eklıyecem bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim çünkü ibretlik bi foto

bu arada desteğiniz için hepinize tşk ederim inanıyorumkı biz bir aileyiz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ustam. Trafikte o hatalı bu hatalı diye düşünmiyelim önce olaydan kurtarmak önemli.

Çok geçmiş olsun.Foto yüklemek için Forum sayfasının en altında mesajıma nasıl resim eklerim diye bi başlıkta açıklaması var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşar fotoyu nasıl eklıyecem bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim çünkü ibretlik bi foto

bu arada desteğiniz için hepinize tşk ederim inanıyorumkı biz bir aileyiz

Önce şu sayfaya gerekli verileri girmen gerek:

Bir süre bekledikten sonra aşağıdaki pencere gelecektir:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar