büyük kaza yaptım

sabah 6,30 da işyerime gelirken yan yoldan bakmadan çıkan bi minübüs sayesinde kaza yaptım 2 saat baygın kaldım öğlen saatlerinde kendime geldim
arkadaşlar şu büyük bi gerçek KASK KASK KASK
kask olmasa kafamı yerden kazırlardı arabanın tekerine wurmuşum kafayı kask 50 parça hertarafım portakal gibi soyuldu
allah kımsenın başına wermesin
kımsenın tekerini ters döndürmesin

karşı taraf yüzde 100 suçlu ama nafile olan bana oldu gerçi allahdan bi yerim kırılmadı yada daha büyük bişey werilmişs adakamız warmış

kardeşim geçmiş olsun.az hasarlı atlatılan kazalar insanı kendine getiriyor uyarı mahiyetinde ben de ufak bi kaza atlattım o gün bu gün daha fazla dikkat ediyorum

ayk

çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha beterinden korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun. her an hepimizin başına gelebilir...
Allah korumuş....
yolda korumasız motor kullanan birisini görünce canım yanıyor.... söyleyince suçlu oluyorsun kimi zaman...
tekrar büyük geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun.

Hasar gören tüm korumaların fotoğrafını gösterirsen sevinirim. Özellikle kaskının durumunu merak ediyorum. Kaskının gördüğü hasardan herkes kendine göre bir ders çıkaracaktır.

büyük geçmiş olsun bir ay evvel edy' de kaza yaptı ve kask ile mont hayatını kurtardı.

KASK OLMADAN ASLA

Super Moderator
Çok BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun
Allah Beterİnden Korusun
VerİlmİŞ Sadakan VarmiŞ GerÇekten

cok gecmis olsun Allah kimsenin basına vermesin. bende katılıyorum kasksız cıkmayalım. ne olucagı hic belli olmaz

çok geçmiş olsun. şu kask konusunda hala bilinçlenmeyen insanlar var her gün görünce üzülüyorum.

cok gecmis olsun, berbat bir durum olsa gerek , kafanin minibus tekerine girmesi...

geçmiş olsun.gercekten kaskın önemi büyük.valla aynısı benimde başıma geliyordu.bitane nissan kamyonet adamın yüzüne bakıyom adam hiç sola bakmadan yolun ortasından karşıya geçiyo.hallaahallaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar