Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 37 39.4%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 43.6%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.4%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.6%

• Kullanılan toplam oy
    94
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moto guzzi alır : 0.00000226
dukati v2 alır : 0.03321(yuzde 3)
f900gs adv alır: 0.0156(yuzde 1.5)
vstrom 1000 DE alır : 0.0651(yuzde 6)
vstrom 650 mi satabilsem alacam da satılmıyor yavvv : 0.9 (yuzde 90 )

oranlar boyle.

puhahahdd

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Distribütörün hissesini alıyorsak tamam da, V2S varken de F900'a sümüğümü vermem.
Ooo bu çok iddialı oldu. Bir de V2S deneyeyim o zaman. (Aslında gönlüm ilk baştan beri onda da Stelvio'nun fiyat uygunluğu kafamı çok karıştırıyor, V2S fiyatlarına çıkınca da az daha koy dopdolu BMW al diyorum...)

Ekleme: Hemen yukarda alamaz malamaz demişler görüciiiz. :D (V-Strom yarın 450'ye gider, üzerine 310 Stelvio, 500 V2S - gerçi bu sonuncunun fiyat listesinde öyle bir fiyat yok daha pahalı ama demek ki 950'ye alınabiliyor...)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bir arkadaşım önceki kasa (galiba 2023 model) Ducati MS V2s kullandı 10 küsur bin km.

Beğenmediği noktaları uzunca bir videoda anlattı.

Sonra yeni kasa Desmosuz V2s de test etti ve beğenmediği noktalarda ciddi iyileştirmeler yapıldığını ama ön far kalitesi ve anahtarsız giriş çalıştırma gibi bazı noktalarda da ucuza kaçıldığını söylüyordu.

Bu da yeni kasa test videosu:

Mutlaka fikir verecektir @Cyan .

Motosikleti
Bir arkadaşım önceki kasa (galiba 2023 model) Ducati MS V2s kullandı 10 küsur bin km.

Sonra yeni kasa Desmosuz V2s de test etti ve beğenmediği noktalarda ciddi iyileştirmeler yapıldığını ama ön far kalitesi ve anahtarsız giriş çalıştırma gibi bazı noktalarda da ucuza kaçıldığını söylüyordu.

İlk videoyu direkt geçiyorum. İkinciye bakarım, teşekkürler.

Motosikleti
İlk videoyu direkt geçiyorum. İkinciye bakarım, teşekkürler.
Aslında eskisini de izleyebilsen yenisini daha iyi yorumlarsın.

Anıl sözünü sakınmaz.

Ne görürse söyler.

Tabii gayet uzun bir video.

2x falan iş görür. 😀

Motosikleti
Aslında eskisini de izleyebilsen yenisini daha iyi yorumlarsın.

Anıl sözünü sakınmaz.

Ne görürse söyler.

Tabii gayet uzun bir video.

2x falan iş görür. 😀
Yenisini seyrettim; çok değişik kullanıyor yahu? 2. viteste 80 falan gördüm kadranda. O yüzden titreşim konusunda bir şikâyeti varsa dikkate alamayacağım; büyük ihtimal eski kasada alt devirler dolu olmadığı için azıcık üst devirlerde gidebilmek için öyle kullanıyordur. 2025 V2S'i beğenmiş sonuçta.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S

Bu videoları ben de hatırlıyorum. Arkadaşınız başka bir videoda kendi de diyordu düşük devir rahat rahat gitmeyi sevdiğini. Bence o yanlış motor almış desmolu Ducati’yi düşük devir fıtı fıtı kullanamazsın vites düşürüp belirli bir devirde gitmen lazım. Uygun devirlerde rahat gider. Tabi ki belirli bir titreşim vardı ama uygun devirlerde tahammül edilebilecek seviyelerde oluyor.
Yeni kasada titreşim %50den fazla azalmış ve alt devirlerde rahat kullanılabiliyor. Şehir içinde de kolay kullanması. Cüssesine kıyasla çok hafif hissettiriyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yenisini seyrettim; çok değişik kullanıyor yahu? 2. viteste 80 falan gördüm kadranda. O yüzden titreşim konusunda bir şikâyeti varsa dikkate alamayacağım; büyük ihtimal eski kasada alt devirler dolu olmadığı için azıcık üst devirlerde gidebilmek için öyle kullanıyordur. 2025 V2S'i beğenmiş sonuçta.
2. viteste 80 mi? ben 3. ya da 4. viteste oluyorum, hatta 5. vites de olur. niye o kadar devirli kullanmak gereksin ki? max devri kaç bunun?

demek ki ben düşük devirli motosiklet seviyormuşum. vites aralığı çok olacak, devir düşşe de gaz açınca vites düşürmeye çok gerek kalmadan itiraz etmeden uzayacak. Motorumu tekrar sevdim. hiç 100+hp motosikletlere test sürüşü yapıp motorumdan soğumayayım.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Denemek için öyle kullanıyor.

Eskisini anlattığı videoda bu durumdan bahsediyor

Motosikleti
2. viteste 80 mi? ben 3. ya da 4. viteste oluyorum, hatta 5. vites de olur. niye o kadar devirli kullanmak gereksin ki? max devri kaç bunun?

demek ki ben düşük devirli motosiklet seviyormuşum. vites aralığı çok olacak, devir düşşe de gaz açınca vites düşürmeye çok gerek kalmadan itiraz etmeden uzayacak. Motorumu tekrar sevdim. hiç 100+hp motosikletlere test sürüşü yapıp motorumdan soğumayayım.
2. viteste 80’e çıkmak gerekmiyor sadece alt devirler ölü olduğu için hızlanmak istediğin zaman vites düşürmen gerekiyor. Bunu bildiğin ve uyguladığın sürece motor rahat çalışıyor. Desmonun güzel yanı orta ve üst devirler canlı dolayısıyla viraj çıkışındaki kararlılığı haz veriyor. Sıkışık trafikte adamı çok yoruyordu ama alt devirlerde tar tar tar tar diye öne atlamak istediği için :D 100+ hp motor ilk başta “bu ne olm altımdan kaçacak” gibi hissettiriyor. Gaz tepkisine, motora biraz alışınca sakin ve rahat kullanabilmeye başlıyorsun. Daha az bilek hareketiyle yüksek torkla yürüyor alet hoşuna gitmeye başlıyor.

Motosikleti
2. viteste 80’e çıkmak gerekmiyor sadece alt devirler ölü olduğu için hızlanmak istediğin zaman vites düşürmen gerekiyor. Bunu bildiğin ve uyguladığın sürece motor rahat çalışıyor. Desmonun güzel yanı orta ve üst devirler canlı dolayısıyla viraj çıkışındaki kararlılığı haz veriyor. Sıkışık trafikte adamı çok yoruyordu ama alt devirlerde tar tar tar tar diye öne atlamak istediği için :D 100+ hp motor ilk başta “bu ne olm altımdan kaçacak” gibi hissettiriyor. Gaz tepkisine, motora biraz alışınca sakin ve rahat kullanabilmeye başlıyorsun. Daha az bilek hareketiyle yüksek torkla yürüyor alet hoşuna gitmeye başlıyor.
Eskisi için "bunun hakkını veremem" boşuna dememişim demek ki? Çok performans odaklı bir meret. Yenisi daha sakin kullanılabiliyorsa iyi. Sıkışık trafikte yürüme isteği yüksek vites oranları nedeniyle Stelvio'da da var.

Motosikleti
Eskisi için "bunun hakkını veremem" boşuna dememişim demek ki? Çok performans odaklı bir meret. Yenisi daha sakin kullanılabiliyorsa iyi. Sıkışık trafikte yürüme isteği yüksek vites oranları nedeniyle Stelvio'da da var.
Sakin kullanılabiliyor evet. Hatta park ederken 1. viteste bırakıp elleri çekimce min. devirde kendi gaz veriyor ufak ufak yürüyor. Gerçekten her koşulda kullanılabilir halde gelmiş.
Eskisi sadece düşük hızda yürümek istiyordu onun dışında aşırı hızlı kullanmanıza gerek yoktu. Devir, vites ikilisini desmonun sevdiği şekilde ayarlamak yetiyordu. Ben de deliler gibi virajlar yapıp pist yarışçısı edasıyla kullanmıyordum tabi ki :D Ama motor insanı teşvik ediyor gazlamaya.

F54

bak buna arica tween derler senin bana gösterdiğin apple play bununla araziye girilir yenisiyle köfteciye gidilir
yok be yeniler sanıldığı/göründüğü kadar dandik değil eskisi neyse yenisi de ondan aşşağıya kalmaz nerelere girdik çıktık gezdik tık demiyor su koyvermiyor
bu kasa nın polonya da çekya da çok temizleri var burada olsa bende alabilirim diyeceğim ama büyük cc de abs olmayışı büyük risk

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yok be yeniler sanıldığı/göründüğü kadar dandik değil eskisi neyse yenisi de ondan aşşağıya kalmaz nerelere girdik çıktık gezdik tık demiyor su koyvermiyor
bu kasa nın polonya da çekya da çok temizleri var burada olsa bende alabilirim diyeceğim ama büyük cc de abs olmayışı büyük risk
Kadıköy Zenn Moto'da çalışan bir arkadaşta bunun beyazlı kırmızılı modeli vardı, sonra satmıştı. O zaman için bile tertemiz motordu.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar