Bisiklet motorlu araç değil, dersini iyi calismamissin. Otur sıfır.
daha iyi ya motor yok elektronık yok ama 70 bın haa bıde tasıt sonucta o yzden bence bunuda sok tartısmaya ..
fiyat bakımından kıyaslanır. amaca hizmet bakımından bakarsan olmaz.
Hayabusa da otomobil değil diyor ve susuyor susuyorum![]()
Neden bu kadar alıngan ve saldırgansınız bilemiyorum,
daha iyi ya motor yok elektronık yok ama 70 bın haa bıde tasıt sonucta o yzden bence bunuda sok tartısmaya ..
Hocam fiyat bakımından kıyaslayalım demişsin de işin içine sıkışık trafik, yüksek cc motoru haklı çıkarmaya çalışmak filan girmiş. İstanbul trafiğinde herhangi bir iki teker diyelim, bitirelim bu mevzuyu.
Evet bi motora 10bin verilir mi ya deyip, borca harca krediye girip 30bine 4 teker alıp, evinin önünde "lazım olursa kullanırız" diyen kişiler çok.Ama hiç bir etkenin olmadığı bir ortam düşünelim, trafik,yakıt derdi, işletme maliyeti, mtv vergisi olmasın. Motor mu araba mı diye sorsak burda sadece kişisel zevklere göre yanıt alırız.
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır deyip susuyorum![]()
yeni konular beklıyoruz celıkat hehehe..
Hayabusa da otomobil değil diyor ve susuyor susuyorum![]()
o parayla birtane araba 1 tanede 250 cc motor alırdım keyfime bakardım 300 km hıza çıkacak kadar bencil değilim hiç biryerede acelem yok arabayla gidilecek yere arabayla motorla gidecek yere motorla giderdim 2 aracada ihtiyaç yönünden bakıyorum hobi olarak bakmıyorum hobi olarak kıyaskarsak kimiside derki kumandali helikopter eniyisi kimisi pul koleksiyonunu söyleyebilir kimisi küçük oyuncak araba koleksiyonu nu gösterebilir hangi tekerlekliyle işinizi görüyorsanız o sizin için bir nimettir sakat bir adam nasılki tekerlekli samdalyeye ihtiyacı var insanında taşıta ihtitacı var gereksiz muhabbet görüyorum bu mevzuları
1.viteste 120 ile giderken gazı çevirmiş motor önden gitmiş gibi bir stres var çelikat arkadaşımızda![]()
20 bine 600 cc 30 bine orta segment araba alırım![]()
Düğün pahalı diye eşcinsel olmak ne kadar mantıklı ise, linea pahalı diye hayabusa almakta o kadar akıl karıdır.
Not: Çok pahalı bir capon motoruna binen doktorun, soğuk havalarda döküntü bir arabaya bindiğini gördü bu gözler. Araba dediğimiz zamazingo her zaman gereklidir.
düğün istemeyen kız bul, gay olma derler o zaman.
linea pahalı olmadığı gibi en ucuz arabalardan bir tanesi üstelik. ona verilen para ile motosiklet dünyasının efsanesini rahatça alıyorsun, dediğimiz budur bu motosiklet forumunda.
Cacık hıyarla, muzlu süt, muzla yapılır. Bunu kavramaktan aciz insan hayattan zerre tat alamaz.
Bu arada bu ülke şartlarından düğün istemeyen kız değil su motorudur.(uyandırma servisi)
kız yatak odası dahil olmak üzere herşeyi alsın, gitsin kendi kendine otursun, bana bulaşmasın, ben evlenmem bir daha türk kızı/kadını ile.
Tüm yorumları okudum çok komiksiniz ya. Herkes durumuna göre alır size göre hayabuse almak mantıklı kral olmaktır ama bazısı ıcınde bı scooter bı linea almak kral olmaktır. Cunku hayabusa ile pikniğe gidemezsiniz. Bazısı 20 bine motor alır benim arabam 20 bin lira motora o parayı verirmiyim 15 belki ama 20 bin vermem gerekirse hayabusa kullanmam vermem. Kısaca herkesin tuttuğu kendine bu saçma tartışmaları bırakın hayat devam ediyor yahu (cbr 125r / ford fusiondan selamlar)