Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk eksozum devil oldu bir kaç gün önce motordan öyle ses çıkacağını hiç sanmıyodum diğerlerini deneyip anlatırım ama devil gayet başarılı + 125 lik ybr motora bile taktık dehşet ses veriyor performansı ilk taktıgımda böyle değildi hava ayarı yapıldı daha canavar oldu =)
bence akrapoviç cunku bu motor sitemizdeki boy(mehmet) abinin motoru yano onun gibi bi yarışcı bu egzozu kullanıyorsa muhakkak bi bildigi vardır:cat:ayrıca sesi cok guzel
yoshimura ses olarak daha güzel bir sesi var
akrapoviç evo ama özellikle akarapoviç evo modeli gırtlaktan-(headers ve ara boruları ile birlikte ) takıldığpında hem ses hemde performasn olarak yoshimuradan daha iyi çok mu fark var derseniz? Profesyonel kullanıcılar dışında bizim gibi cadde de binenlerin aman aman anlıyabilceği bir performans farkı yok... Dyno-daki verilerde ve yapılan supersport testlerinde akraoviç evo en başarılı egzoz...
benim üçüncü favorim ise KR TUNED yani eski motogp pliotunun firması güzel sesi var...
akrapovic,yoshimura,devil,Twobrothers egzozları bizzat kullandım.diğerlerinin hepsinide dinledim.
Ben twobrothersi tek geçiyorum. dinlemenizi ve öyle karar vermenizi tavsiye ederim