buyuk cekişmeli 2 egzoz

buyuk çekişmeli 2 egzoz sizce hangisi

• akrapoviç mı

Oy: 172 51.8%
  • yoshimura mı

Oy: 160 48.2%

• Kullanılan toplam oy
    332
TWO BROTHERS kadar sesi boğuk ve TWO BROTHERS'dan daha yüksek desibellere ulaşan başka bir egzoz markası var mı ?

Mersin İl Temsilcisi
ben leo vince derim başka birşey demem. ondan sonra DEVIL gelir bana göre...

youtube sitesine gir ve karşılaştır....

ilk eksozum devil oldu bir kaç gün önce motordan öyle ses çıkacağını hiç sanmıyodum diğerlerini deneyip anlatırım ama devil gayet başarılı + 125 lik ybr motora bile taktık dehşet ses veriyor performansı ilk taktıgımda böyle değildi hava ayarı yapıldı daha canavar oldu =)

Son düzenleme:
yoshimura ses olarak daha güzel bir sesi var
akrapoviç evo ama özellikle akarapoviç evo modeli gırtlaktan-(headers ve ara boruları ile birlikte ) takıldığpında hem ses hemde performasn olarak yoshimuradan daha iyi çok mu fark var derseniz? Profesyonel kullanıcılar dışında bizim gibi cadde de binenlerin aman aman anlıyabilceği bir performans farkı yok... Dyno-daki verilerde ve yapılan supersport testlerinde akraoviç evo en başarılı egzoz...
benim üçüncü favorim ise KR TUNED yani eski motogp pliotunun firması güzel sesi var...

akrapovic,yoshimura,devil,Twobrothers egzozları bizzat kullandım.diğerlerinin hepsinide dinledim.
Ben twobrothersi tek geçiyorum. dinlemenizi ve öyle karar vermenizi tavsiye ederim

neden ole dedin kardeşim arkadaşımın motoru için bir seçim yapıyoruz bu yorumlarda komik bişe varsa solede halledelim

akrapoviç rus ismine benziyor.. ben akrapoviç'e bastım. rusları severim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar