geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşşekkürler. :cat:
önceden dediğim gibi, arabaya çarpmış olsaydım korkmazdım ama Osbourne'a o an bi şey olcak diye baya korktum doğrusu. Kaza anında soğuk kanlılığımız koruduk ama daha sonra eve gittiğim andan itibaren aklımda fena halde yer etti olay. kafamdan atamıyorum bi türlü. Bugün sinyali yaptırmaya gidicem bakalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
geçmiş olsun dostum...ozi sen sola kaçmışsın diğer arkadaş ise senin bu kaçışını farketmemiş galiba değil mi...peki yanyana aynı hızda mı gidiyordunuz...senin farkettiğin tehlikeyi arkadaşın galiba farketmedi ve bariyere doğru yanaşmadı...sen onun menzilinie girdin ve çarpışma yaşandı muhtemelen...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------
tamam şimdi anladım ...yol takibini bıraktığın an oluşan gelişen bir olay ve sonrası tokuşma...
Dediğin gibi yol takibini bırakmıştım. bariyer ile aramdaki uzaklığı sabitleyip aracın bana olan mesafesini takip ediyordum, sonra gaz açıp aracı geçtim. Osbourne'u gördüğüm anda yusuflayıp sola manevra yaptım. Neyseki ucuz atlattık..
Süratimiz çok fazla değildi aslında 60'dan yüksek 70'ten düşük bir hızla girdim yanyola. Benim hatam Osbourne'a bakmadan araçtan kurtulmak için gaz açmak oldu. Kötü bir tecrübeyle yeni bir şey öğrenmiş oldum..