Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 mayıs tarihi itibari ile beldeyamada sezona zamla girdi... hadi hayırlısı.... bide kampanya fiyatı sunuyor sözde aldın aldın gülüm alamadın çine devam............. :farao::farao:
arkadaşlar firmaları da çok suçlamamak lazım. 2 sene öncesine kadar %8 olan ötv %22ye çıktığından beri fiyatlarda bir saçmalama mevcut evet. ama tekrar düşene kadar böyle abidik gubidik rakamlara motosiklet almaya devam edeceğiz malesef.
yzf r 125'in avrupa standart fiyatı 2850 euro mesela.. bizde 9000 ytl. ötvyi çıkar, 7000 gibi bir rakama denk geliyor ki gayet iyi normalde.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide arkadaşlar bu fiyatlar o kadar uzun zamandır varki.. şimdi niye zam geldi dediniz anlamadım. ben ara sıra bakıyorum sitesine ve yanlış hatırlamıyorsam en az iki aydır böyle fiyatlar..
iyide arkadaşlar bu fiyatlar o kadar uzun zamandır varki.. şimdi niye zam geldi dediniz anlamadım. ben ara sıra bakıyorum sitesine ve yanlış hatırlamıyorsam en az iki aydır böyle fiyatlar..
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu fiyatlara buyursun satsınlar zaten memlekette kriz var esas krizde temmuz ayında geliyor,bence kampanyayı yaz sonuna kadar uzatsınlar,uzatırlarsa kendileri kazanır.