Buyrun yeni motorum...

Hayırlı olsn .. Allah Kazasız belasız Kullanmak NAsip Etsin.. Temizmişte Vallahi Motor :))

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Gerçekten çok temiz görünüyor.Fotoğraflara bakmaya doyamadım.:mrgreen::cat:

bir borusan çalışanı olarak dogru yolu bulduguna sevindim:cherry:çok yerinde bi tercih hayırlı olsun..:cat:

ya bitiyorum Bmw ye zaten heryerde cıkıyor karşıma alana kadar da durmayacak anlaşıldı :):) hayırlı olsun cok şık çok hoş güle güle kullan ALLAH nazarlardan saklasın :p :)

Yakıt sarfiyatı sorulmuştu , 160 km lik hesaplama ile 25 krş yakmışım , yalnız sürüşümü biraz daha stabil hale getirince düşücektir diye umuyorum zira henüz tam alışamadım :)...

Hocam ehliyet koruma var değil mi? Amman onlarsız olmaz bak ben daha dün hiç ummadığım yerde polislen karşılaştım. Şükür ilk çevirmemizi kazasız belasız atlattık. Polis bi yana hemen şehir dışına yada şehir içi trafiğe dalma. Deneyimli hemde 20+ yıl deneyimli hocalar bul kendine dinle öğren. Okumakla bir yere kadar inan bu aletler şakaya gelmez. Güzelim makinana ve sağlığına mal olur. Unjutma bunlar sen ve ailenin mutluluğu ve sağlığı için. Tekerin düz bassın hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar