Buyrun yeni motorum...

hayırlı olur inşallah. kazasız belasız sürüşler nasip olur inşallah.

Bugün itibari ile yeni motorumu almış bulunuyorum , başlıkta yeni motorum diye yazdım yalnız ilk motorum olduğunda herhangi bir eskisi mevcut değil :) ...

Şehir içi yaklaşık 50 Km kadar kullandım gün içinde , gerçekten çok güzel bir duygu , umarım bütün istiyen arkadaşlar birgün kavuşur motoruna ...

Bir buçuk sene oldu foruma üye olalı motorum olmamasına rağmen çok şey öğrendim motorla ilgili özellikle sürüş tekniklerine herkesin bakmasını tavsiye ederim , forumda en çok takip ettiğim bölümler hyosunglardı ancak boy itibari ile enduro alma ihitiyacı hissettiğimden hyosunglar olmadı , belki ileride olur :) , yalnız Gv250 ve Gv650 konularında yapılan bilgi paylaşımı başka konularda yok oradaki arkadaşlardan da çok şey öğrendim onlara ayrıca teşekkür ediyorum ...

İşte benim Kırmızı Şeytan ...

94 Model F 650....

dostum hayırlı olsun..çok sevindim senin adına..sonunda motoruna kavuştun..allah kaza bela vermeden seyirler nasip etsin.antalyaya geldiğim zaman görüşebilirsek birlikte gaz açabiliriz..

Mersin İl Temsilcisi
güzel seçim... tek eksi yani 95 altı olması. 95 üstündeki modellerde enjeksiyon vardı yanlış bilmiyorsam...

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin...keyifli şürüşler.. bende transalp aldım 15 gün önce gercekten güzel ama havalar çok soğuk ve yağışlı inşallah acarda bol bol gezerizzzz...

güzel seçim... tek eksi yani 95 altı olması. 95 üstündeki modellerde enjeksiyon vardı yanlış bilmiyorsam...

94 - 99 arası modeller tamamer aynı , hepsi karbiratörlü yani , temiz olduktan sonra yıl farketmiyor , umarım göründüğü kadar temizdir motor :) ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oy oy oy kırmızı olsun 10 lira fazla olsun derler,çok şık güle güle kazasız keyifle kullan

walla motor on numara baktıkça içim açıldı piyasasınıda araştırdım baya uygunmuş cbf den sonra geçiş yapacağım motorlar listesinde 1. sıraya oturdu:)

allah hayırlı etsin kardeş...
enduro+f650;doğru seçim.
uygun arazilerde antreman yap inan çok geliştirirsin hakimiyetini.
tekerin düz bassın...

Güle güle kullan. Çok temiz görünüyor KM'si de orjinalse baya iyi almışsınız.

Ön cam için hiç BMW'ye gitmeyin. Sanayilerde 50-60 tl'ye çok güzel yapan ustalar var. Antalya'da da bulunur.

hayırlı uğurlu olsun.düşündüğüm motorlardan biri hadi darısı başıma :)

szr

Hayırlı olsun ; Allah kaza,bela göstermesin, kendim almış kadar sevindim ; daha fazla km'ler yaptığında bizleri bilgilendirirsen seviniriz ; benim merak ettiğim 2 husus, yakıt tüketimi ve titreşim hakkında , bunlar hakkında zamanla bu topicte bizi bilgilendirirsen seviniriz...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ; Allah kaza,bela göstermesin, kendim almış kadar sevindim ; daha fazla km'ler yaptığında bizleri bilgilendirirsen seviniriz ; benim merak ettiğim 2 husus, yakıt tüketimi ve titreşim hakkında , bunlar hakkında zamanla bu topicte bizi bilgilendirirsen seviniriz...

Dün yakıtı doldurdum Km'yi yazdım ancak şimdiki ölçümün çok sğlıklı olacağını sanmıyorum zira tam devirleri filan ayarlayabilmeyi beceremiyorum :) , ama kısa zamanda alışırım...

Titreşim konusu yüksek devirlerde hissettiriyor yalnız onun içinde konuşmak için erken ...

Yalnız tek gerçek var o da çok keyifli bir motor olması , bu fiyata hemde ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar