Bugün itibari ile yeni motorumu almış bulunuyorum , başlıkta yeni motorum diye yazdım yalnız ilk motorum olduğunda herhangi bir eskisi mevcut değil...
Şehir içi yaklaşık 50 Km kadar kullandım gün içinde , gerçekten çok güzel bir duygu , umarım bütün istiyen arkadaşlar birgün kavuşur motoruna ...
Bir buçuk sene oldu foruma üye olalı motorum olmamasına rağmen çok şey öğrendim motorla ilgili özellikle sürüş tekniklerine herkesin bakmasını tavsiye ederim , forumda en çok takip ettiğim bölümler hyosunglardı ancak boy itibari ile enduro alma ihitiyacı hissettiğimden hyosunglar olmadı , belki ileride olur, yalnız Gv250 ve Gv650 konularında yapılan bilgi paylaşımı başka konularda yok oradaki arkadaşlardan da çok şey öğrendim onlara ayrıca teşekkür ediyorum ...
İşte benim Kırmızı Şeytan ...
94 Model F 650....
![]()
dostum hayırlı olsun..çok sevindim senin adına..sonunda motoruna kavuştun..allah kaza bela vermeden seyirler nasip etsin.antalyaya geldiğim zaman görüşebilirsek birlikte gaz açabiliriz..
güzel seçim... tek eksi yani 95 altı olması. 95 üstündeki modellerde enjeksiyon vardı yanlış bilmiyorsam...
Hayırlı olsun ; Allah kaza,bela göstermesin, kendim almış kadar sevindim ; daha fazla km'ler yaptığında bizleri bilgilendirirsen seviniriz ; benim merak ettiğim 2 husus, yakıt tüketimi ve titreşim hakkında , bunlar hakkında zamanla bu topicte bizi bilgilendirirsen seviniriz...