Buyrun yeni motorum...

Bugün itibari ile yeni motorumu almış bulunuyorum , başlıkta yeni motorum diye yazdım yalnız ilk motorum olduğunda herhangi bir eskisi mevcut değil :) ...

Şehir içi yaklaşık 50 Km kadar kullandım gün içinde , gerçekten çok güzel bir duygu , umarım bütün istiyen arkadaşlar birgün kavuşur motoruna ...

Bir buçuk sene oldu foruma üye olalı motorum olmamasına rağmen çok şey öğrendim motorla ilgili özellikle sürüş tekniklerine herkesin bakmasını tavsiye ederim , forumda en çok takip ettiğim bölümler hyosunglardı ancak boy itibari ile enduro alma ihitiyacı hissettiğimden hyosunglar olmadı , belki ileride olur :) , yalnız Gv250 ve Gv650 konularında yapılan bilgi paylaşımı başka konularda yok oradaki arkadaşlardan da çok şey öğrendim onlara ayrıca teşekkür ediyorum ...

İşte benim Kırmızı Şeytan ...

94 Model F 650....

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun hep istediğim motosiklettir kendisi . ama maddi durumum yerine gelene kadar uzak bana :( allah kaza bela vermesin güle güle kullanın .

Hayırlı, uğurlu osun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin...
Anladığım kadarıyla ilk motorun, aman dikkat...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşşallah diyelim önce,çok temizmiş güle güle kullan :rendeer:

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. Fiyat ve diğer bilgileri paylaşmanı rica ederim.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. Fiyat ve diğer bilgileri paylaşmanı rica ederim.

55 bin'de ( Az gözüküyor yalnız satıcı güvendiğim bir insan , yalnışsada boynuna :) ) 5000Tl ye geldi mal oldu bana , orjinal bmw çantaları , orta sehpa... vs gibi artılarıda var ...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,temizmiş.

arkadasım hayrlı ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin inş.cok guzel duruyo.arasıra antalyada arkadaslarla gezilere cıkıyoruz.olympos,saklıkent,kemer, uygun olursan sende katıl aramıza :rendeer:

arkadasım hayrlı ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin inş.cok guzel duruyo.arasıra antalyada arkadaslarla gezilere cıkıyoruz.olympos,saklıkent,kemer, uygun olursan sende katıl aramıza :rendeer:

Zaman uygun olursa neden olmasın , yalnız benim biraz deneyim kazanmam lazım :)...

hayırlı olsun güle güle kullan bakımlarını aksatmazsan evladiyelik makine.

bide havaların duzelmesi gerel :pr: gereken deneyımı kısa surede kazanacagını tahmın edıyorum.tekrar hayırlı olsun :)

hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin... ayıptır sorması kaça aldınız ?

hayirli olsun kardesim..
f 650 nin st modeli bu camsiz yani.. sen buna simdi uzun cam al tadindan yenmez ;)
kaza bela göstermesin allah.

hayirli olsun kardesim..
f 650 nin st modeli bu camsiz yani.. sen buna simdi uzun cam al tadindan yenmez ;)
kaza bela göstermesin allah.

Rüzgar belli bir hızdan sonra rahatsız ediyor , sürüşüde etkiliyor , bende uzun cam araştırıcaktım , borusan'a gitsem harcarlar sanırım orda beni :) , bir çaresine bakıcam bir şekilde :).

İyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar