Butun Mondialciler Sorunlarini Yazsin (hiç Kimse Yorum Yapmayacak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MONDİALCİLER SORUNLARINIZI BU SAYFAYA DÖKÜN AMA LÜTFEN YORUM YAPMAYIN BIRBIRINIZ HAKKINDA....... AMA EGERKİ SORUNUNN COZUMU VARSA TABIKI BIRBIRIMIZİ YONLENDIRECEGIZ EMINIMKI MOTOR ALMAK İSTEYEN ARKADASLARIN İŞLERİNE YARAYACAKTIR....... KONUYU YANLIŞ YERE ACTIYSAM KUSURUMA BAKMAYIN;;;;;; :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

sorunlara kim derman bulacak peki,güzin abla mı?:)bir ara mondial destek diye biri vardı,o da sırra kadem bastı:pr:

benim sorunlarım: sınavlarım var ama kafam karışık fazla çalışamıyorum, birde sağ kulağım biraz ağrıyor:cherry: , mondialim ile ilgili bi sorunum yok Allaha şükür... mondial=sorun kim çıkarıyor bu söylentileri anlamıyorum, yolda kime sorsam memnun, net ortamında ise çinmalı=sorun diyorlar yok öyle bişey...

Benim evelki motorum 125 cc mondial di. Yolda giderken vidalari dusuyordu.Arka fren balatasi tutmuyordu gittim honda ile degistirdim.Fren elcikleri dokumdu bir yan yatmada hemen kiriliyordu. Far acma kapama dugmesi cok dandikti hemen bozuldu. Birde egzoz cabuk sorun yaratti icindeki filtreler dagildi isidan.Her halde anladiniz niye sattigimi bu motoru.

okan, küçük yazı daha rahat okunur. diğer topikte sana yazmıştım burada da yazayım. mondial ve diğer çin mallarından uzak duuuurr. sonra söylemedi deme. zaten eğer bu motorları alırsan aldığın ay içinde küfür etmeye başlarsın. :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan4037' Alıntı:
NIEKI BUYUK OLUNCA OLMAZMI????:pale:

olmaz arkadaşım forum kurallarını lütfen okuyalımm :bounce:

250 mct ye sahibim ve 400 km de şindi marsa basınca tık yapıp calışmıyor marş ateşlemiyor nasılsevise götürücem bilmiyorum belki vurdurunca calışır ama yolda tek başıma istop ederse-------------- I love mondial?--------------

happygollum' Alıntı:
250 mct ye sahibim ve 400 km de şindi marsa basınca tık yapıp calışmıyor marş ateşlemiyor nasılsevise götürücem bilmiyorum belki vurdurunca calışır ama yolda tek başıma istop ederse-------------- I love mondial?--------------
selam, kün boşalmıştır ya da marş rolesi bitmiştir. gideceğin servis hangisi? ümraniye servisine sakın gitme. güngörendeki servis sancar motoru tavsiye ederim ya da küçük yalıya götür. ben bir de küçük yalıyı deneyeceğim. bende de mondial var almaz olsaydım:pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar