bulosele Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 596 18 Mar 2006 #142 Boyutları uygun olmadığından dolayı silinmiştir, bu mesajı değiştirerek, uygun boyutlarda resminizi tekrar ekleyebilirsiniz Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Mar 2006
Boyutları uygun olmadığından dolayı silinmiştir, bu mesajı değiştirerek, uygun boyutlarda resminizi tekrar ekleyebilirsiniz
kabil Katılım 10 Nis 2005 Mesajlar 175 19 Mar 2006 #147 Benden de birkaç resim; Burdan sonrakilerde de ben varım ama bunlar fotomontaj Ailemi daima önemsemişimdir. Zaman içerisinde birçok meslekle uğraştım. Dostlarım sözlerimi daima dikkatle dinlemiş ve önemsemişlerdir. Saygılar CKabil...
Benden de birkaç resim; Burdan sonrakilerde de ben varım ama bunlar fotomontaj Ailemi daima önemsemişimdir. Zaman içerisinde birçok meslekle uğraştım. Dostlarım sözlerimi daima dikkatle dinlemiş ve önemsemişlerdir. Saygılar CKabil...
Journeyman_35 Katılım 1 Nis 2006 Mesajlar 179 1 Nis 2006 #150 Merhaba.... Bu da Blackie oğlum, ikimiz beraber ve sadece ben... Memnun olduk tanıştığımıza.....
CenkKeskin Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 22 Kas 2005 Mesajlar 1,051 9 Nis 2006 #153 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Herkes motoruyla fotosunu koymus bende diğer aşkımla fotolarımı koyayım bari Adı Nurettin :queen: ve bizler Motorüzerindeki yakında geliyor...ve geldi... Zonguldak Motosiklet Klubunden Sami Velioğlu abimizin motoru ile...
Herkes motoruyla fotosunu koymus bende diğer aşkımla fotolarımı koyayım bari Adı Nurettin :queen: ve bizler Motorüzerindeki yakında geliyor...ve geldi... Zonguldak Motosiklet Klubunden Sami Velioğlu abimizin motoru ile...
Ertuğrul_Öz Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 9 Ocak 2006 Mesajlar 2,003 19 Haz 2006 #156 Bi tanede buraya ekleyelim
Tornedo Katılım 17 May 2006 Mesajlar 326 19 Haz 2006 #157 Akira hayırdır çift nick gidion Bu da ben almadım motorumu ama almayacağımı kim söyledi :bounce: (Kimse söylemedimi bana öyle geldi.Babaaaaa arkamda ne işin var ) resim çokda forumdan çaldım zaten
Akira hayırdır çift nick gidion Bu da ben almadım motorumu ama almayacağımı kim söyledi :bounce: (Kimse söylemedimi bana öyle geldi.Babaaaaa arkamda ne işin var ) resim çokda forumdan çaldım zaten
ammsav Katılım 9 Ara 2005 Mesajlar 143 19 Haz 2006 #158 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Buda benim resmim.... PASHAM VE BEN Vesikalık gibi oldu ama neyse Karadenizin gözünü seveyim....
zuhtupasa Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 21 Tem 2005 Mesajlar 2,933 19 Haz 2006 #159 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Beni pek kimse tanımaz burda gerci ama yinede koyalım bi resim aslan parçasıyle..:wiinkk: belki özleyenler vardır.. S&S
Beni pek kimse tanımaz burda gerci ama yinede koyalım bi resim aslan parçasıyle..:wiinkk: belki özleyenler vardır.. S&S
aytskal Katılım 3 Şub 2006 Mesajlar 1,151 19 Haz 2006 #160 Siyah olan benim bebeğim Allah nazardan saklasın herkeze kazasız sürüşler...