iyi kötü yorumlarınız için teşekkürler bu arada sigaramada taktınız

neyse tabi aranızda kendini benimsemiş insanlar var insan gibi yaklaşıyor fakat "alınma gücenme yok bende" derken bu kendini bilmezliği yapmaya hiç hakkınız yok haklı olsanız bile birilerini ezme ihtiyacı size hiçbirşey kazandırmaz hiç polemiğe girmek istemiyorum benden büyük insanlara böyle şeyler demem benim açımdan terbiyesizliktir ki bu arada "akıl yaşta değil baştadır" diye bir laf vardır şimdi diyeceksiniz madem aklın başında niye kask dizlik vs. takmıyorsun öğrenene kadar elbette ki takacağım ama hız tutkunu olan bir insan değilim o anı yavaş yavaş yaşamak varken ıssız bir yolda ağır ağır ilerlemek varken bu beni sıkar açıkcası kimseye hava atma çabam yok bu arada gösteriş filan bunlar aciz insanların düştüğü yanlışlardır o yüzden lütfen yorum yapmadan önce durun bir düşünün lütfen ben sizi siz beni tanımıyorken bunların hiç gereği yok teşekkürler.
fırat kardeş iyi kötü yorumlar almışsın dinleyip dinlememek senin tercihin, burada herkes kendi şahsi fikrini söyler birinini elma dediğine biri armut der ama sonuçta anlatmak istedikleri bir meyvedir. yani herkes direk yada dolaylı yoldan doğruyu anlatmaya çalışır.
kimse kimseye korumasız kasksız SS'e bin gazı sonuna kadar aç makas ata ata git bir duvara gir demez.
ayrıca demişsin ki bende ilk başlarda öyle hız meraklısı değilim yavaş yavaş giderim motor şeytan icadı zaten diyordum (ki hala öyle düşünüyorum) ama yolu boş hava ve yol şartlarını uygun gördüğümde devir saatini redline'a km saatini de çıkabildiği yere kadar çıkartırım ki bunu bu forumda ki çoğu üye yapar yada yapmıştır.
bu doğru bişey mi? tabi ki hayır ama bi yerden sonra sen istesende istemesen de sağ kolun rahat durmayacak. (işte şeytan icadı oluşu burda devreye giriyo!)
işte bu yüzden sen sen ol burda biri bişey diyorsa dinle bazen benim de yaptığım gibi boş konuşan olsa da yanlış bişey söyleyen yoktur burda...