- Konu Yazar
arkadaslar 2-3 hafta bu forumdan önce bi arkadsala tanıstım nicki yalın19 ismide bekir kendisi 19 yaşında R1 i olan Konyada oturan
eşi bulunmaz motorculardan biriymiş.Artıııı T.T. Arif'in Yeğeniymişş :cherry:
ve bana bazı fotolarını yolladı ve çok etkilendim büyülendim adetaa
ve canım forum arkadaslarım sizde görün istedim :mrgreen:
evet bu fotosu konya antalya yolunda çekilmiş ne diyim tıpkı dayısı şıp demiş burnundan düşmüş maşşallah :cherry:
buda konyada bir otabandaymış arkadaki arabada arkadaslarıymış konyadan(bu arabada MuRRat abinin imprezaya çok benziyo heralde bu arabanında murat abinin arabayla bi akrabalığı var tıpkı Arif abiyle bekirin ki gibim :mrgreen:
bu da Bekir yani Yalın19 arkadaşımızn tek teker resimi
valla ne diyem arif abi sana helal olsun çok iyi yetiştirmişin yeğenini
tıpkı sen saçlar kıyafet motor vs vs... :cherry:
yalin19 arkadasımız tek teker yaparda stoppie yapamazmı aaa ne ayıp :jocolor:
ewt buda değerli arkadaşımızın kız arkadaşı Çılgın Zeynep miş :mrgreen: kendisi konyalı bir üniversitli bir kızmış
arkadaşlar tesadüfe bakın Bizim çğdeme ne kadar da benziyor allah insanları çift yaratır derler ya onu söyleyenler boşuna
söylememiş :cherry: :cherry: :cherry:
bu da yalin19 arkadsımızın küçük yeğeninin motoruymuş ayy ne tatlı dimi :jocolor: :jocolor:
ee tabi bunlarda konyalı motorcu arkadaslarının motorları göstermezsem çatlarım vallahi :cherry: :cherry:
aa ne tesadüf safrane,danger,leto,invent in motorlarıda aynısı :cherry:
işte arkadaslar yalin arkadsımızı kısaa tanıttım daha birçok serüveni vardır
mesela geçenlerde 260 la giderken R1 ile bir arabayı arkadan çarparak ortadan 2 ye bölüp yoluna devam etmiş gitmiş helal sana sen Arif abimizide geçtin ee tabi boynuz kulağı geçermiş :cherry: :cherry:
bu belgeselin yapımında emeği eçen Kerimboga,
Safrane,Hondacbrxxx(aslında fazla bişi yapmadı ama neyse ağlar sonra yazmadım diye) Batu,Powerbyaydin arkadaslarıma
çok teşşekkür ederim ve gmözlerinden öperiimmmm :cherry: :cherry: :cherry: :mtnet3 :laughing3:
eşi bulunmaz motorculardan biriymiş.Artıııı T.T. Arif'in Yeğeniymişş :cherry:
ve bana bazı fotolarını yolladı ve çok etkilendim büyülendim adetaa
ve canım forum arkadaslarım sizde görün istedim :mrgreen:
buda konyada bir otabandaymış arkadaki arabada arkadaslarıymış konyadan(bu arabada MuRRat abinin imprezaya çok benziyo heralde bu arabanında murat abinin arabayla bi akrabalığı var tıpkı Arif abiyle bekirin ki gibim :mrgreen:
bu da Bekir yani Yalın19 arkadaşımızn tek teker resimi
valla ne diyem arif abi sana helal olsun çok iyi yetiştirmişin yeğenini
tıpkı sen saçlar kıyafet motor vs vs... :cherry:
yalin19 arkadasımız tek teker yaparda stoppie yapamazmı aaa ne ayıp :jocolor:
ewt buda değerli arkadaşımızın kız arkadaşı Çılgın Zeynep miş :mrgreen: kendisi konyalı bir üniversitli bir kızmış
arkadaşlar tesadüfe bakın Bizim çğdeme ne kadar da benziyor allah insanları çift yaratır derler ya onu söyleyenler boşuna
söylememiş :cherry: :cherry: :cherry:
ee tabi bunlarda konyalı motorcu arkadaslarının motorları göstermezsem çatlarım vallahi :cherry: :cherry:
aa ne tesadüf safrane,danger,leto,invent in motorlarıda aynısı :cherry:
işte arkadaslar yalin arkadsımızı kısaa tanıttım daha birçok serüveni vardır
mesela geçenlerde 260 la giderken R1 ile bir arabayı arkadan çarparak ortadan 2 ye bölüp yoluna devam etmiş gitmiş helal sana sen Arif abimizide geçtin ee tabi boynuz kulağı geçermiş :cherry: :cherry:
bu belgeselin yapımında emeği eçen Kerimboga,
Safrane,Hondacbrxxx(aslında fazla bişi yapmadı ama neyse ağlar sonra yazmadım diye) Batu,Powerbyaydin arkadaslarıma
çok teşşekkür ederim ve gmözlerinden öperiimmmm :cherry: :cherry: :cherry: :mtnet3 :laughing3: