Bütçesi Cezalara Bağımlı Memleket

o kadar rüşvete . çalmaya çırpmaya vergi mi dayanır. ceza da yazsalar yetmez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç milletin suçu yok değil mi?

Kırmızı ışık ihlali yapan sürücü, fakir bir kişiye 70 kilo kömür yardımında bulunuyor.

demiş
kömür paralarının nerden geldiği anlaşıldı
kırmızı da geçenlere kızmayalım bir daha

Kırmızı ışık ihlali yapan sürücü, fakir bir kişiye 70 kilo kömür yardımında bulunuyor.

demiş
kömür paralarının nerden geldiği anlaşıldı
kırmızı da geçenlere kızmayalım bir daha

O zaman herkes kırmızıda geçsin dimi:mrgreen:
Hem nüfus azalır hemde devlete para kazandırırız..

polisler ceza yazmaya meraklı deyil arkadaşım bugün başımdan geçen bi olayı anlatayım 2 tane araba birbirine çarpmış mal kaybı var polis geldi aralarında anlaştılar polis o zaman ben gidiyorum dedi ve gitti halbuki kalıp 2 arabayada cezai işlem uygulayabilirdi.

Hiç milletin suçu yok değil mi?

asıl onlar suçlu, oy veren kim? millet :farao:

ne kadar gelir olursa olsun sömürür bunlar. kömür beyaz eşya, indiregandi. . . :rendeer:

ellerinden öpüyorum.

bu paraların hepsi hakkıyla kullanılsa + bedelli askerlik serbest olsa, ab bize bikaç sene içinde teklif vermesse girin bize :cherry: diye, bende bikini giyerim.

asıl onlar suçlu, oy veren kim? millet :farao:

ne kadar gelir olursa olsun sömürür bunlar. kömür beyaz eşya, indiregandi. . . :rendeer:

ellerinden öpüyorum.

bu paraların hepsi hakkıyla kullanılsa + bedelli askerlik serbest olsa, ab bize bikaç sene içinde teklif vermesse girin bize :cherry: diye, bende bikini giyerim.

bu yorumunu unutmam köprüye çıkarırım :queen:

Benim Almanya da biçok akrabam var, özellikle kuzenlerim genç yaşta ve yine türk akrabalarıda orda, bunlar bi arkadaşlarının düğününde konvoy yapmışlar, başka türklerde yapmış bikaç kere, sonra tamamı alman bi düğünün klise çıkışında konvoy yaptığını + korna çalarak görmüşler, konvoya girmişler, eve varana kadar konvoya araçlar katılmış.

demem o ki, Öropa (almancı deyişiyle avrupa) sımsıkıcı, b.mbok biyer, adamlar ot gibi yaşıyor, biz gibi adamları gördükten sonra bizden çok bize benziycekler

özentiler

tabi ya biz hayatı yaşamayı seven toplumuz bunlar ot geldi ot gidecek :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

bi tek benzin fiyatları pahalı o kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar