Bursa'dan selamlar

Merhabalar , Ben Bursa'dan Ata Can , 20 yaşındayım , Bursa'da öğrenciyim . 1 yıl öncesinden bir motor sevdasıdır tutuldum , ilk aylarda babam hem ilk defa motor kullanacağımdan birde tek evlat olduğumdan , endişe duyup ufak cc li motor aldı Honda innova 125 ama fiziksel olarak boyuma ve kiloma göre bu motor gün geçtikçe yetmemeye başladı , geçen yazdan beri tutturuyordum bi race motor alalım diye ama almadılar yine endişe duyduklarından , zor zar bu hyosung 250r yi almaya ikna ettim ama ondanda kalmamış 650 liğini aldık bizde(annemle) :mrgreen: , babam duyduğunda şoka uğradı :pr: ilk günler baya bi motoru vermemek için direnecek ama artık idare edeceğim :rendeer:
Bursa'da olan arkadaşla tanışmak isterim , Şimdilik diyeceklerim bu kadar görüşmek üzere..

aleyküm selam hemşerimmmmmm:cherry: hoşgeldin tanışırız ben yaza geri dönüyorum bursaya...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hoşgeldin...:)

hoşgeldin:cat:
motonet3yy.jpg

atacanvet' Alıntı:
Merhabalar , Ben Bursa'dan Ata Can , 20 yaşındayım , Bursa'da öğrenciyim . 1 yıl öncesinden bir motor sevdasıdır tutuldum , ilk aylarda babam hem ilk defa motor kullanacağımdan birde tek evlat olduğumdan , endişe duyup ufak cc li motor aldı Honda innova 125 ama fiziksel olarak boyuma ve kiloma göre bu motor gün geçtikçe yetmemeye başladı , geçen yazdan beri tutturuyordum bi race motor alalım diye ama almadılar yine endişe duyduklarından , zor zar bu hyosung 250r yi almaya ikna ettim ama ondanda kalmamış 650 liğini aldık bizde(annemle) :mrgreen: , babam duyduğunda şoka uğradı :pr: ilk günler baya bi motoru vermemek için direnecek ama artık idare edeceğim :rendeer:
Bursa'da olan arkadaşla tanışmak isterim , Şimdilik diyeceklerim bu kadar görüşmek üzere..
hoşgeldin ben de bursadan
anneye bak beahh benimki "serseri işi bu aletler, asvalttan mı kazıcam lan ben seni" dio başka da bi şey demiyo allahtan zamanında babam da kullandı da sorun çıkmıyo o yüzden
herneyse kalıcı olman dileğiyle

bende çok çile çektim aileden halada çekiyom ama vazgeçmek yok..hoşgeldin aramıza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

merhaba arkadasim,
ben de bursada yasiyorum ancak edirnede okuyorum, anlayacagin sadece yazlari bursada oluyorum..kismetse bugunlerde bir tane cbx 250 twister almayi dusunuyorum, bir aksilik olmaz da alirsam yaza bursanin altini ustune getiririz:cat:
gorusmek uzere...........BULENT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar