Bursa'da üzücü kaza.

Korkunç kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında Bursa-İstanbul yolu Panayır Kavşağı`nda yaşandı. Şehir merkezi istikametine seyreden Soner Kölemen`in (24) kullandığı 16 AF 477 plakalı motosiklet, Panayır Kavşağı`ndan Yunusemre Caddesi`ne dönüş yapmak isteyen Süphan G.`in kullandığı 16 Z 9753 plakalı kargo minibüsüne çarptı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kargo minibüsü Ali S. idaresindeki 16 BKE 46 plakalı kamyona çarparak savruldu.

haber için.

allah yakınlarına sabır versin.

korkunç bi kaza
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin
sanırım kazada birtek motor kullanan arkadaşı kaybettik ya diğerleri onların saglık durumu ile ilgili bi bilgin varmı?

allah bızım yardımcımız olsun allah hepımıze kaza bela göstermesın bızım ıcın en hayırlı ölum neyse o olsun dıyorum böyle uzucu haberlerle karşılaşmak ıstemıyorum

aman arkadaşlar abılerım ablalarım bılıyoruz kı ıkı teker tutukunlarıyız bırazda dıkkat tutkunu olalalım

Korkunç kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında Bursa-İstanbul yolu Panayır Kavşağı`nda yaşandı. Şehir merkezi istikametine seyreden Soner Kölemen`in (24) kullandığı 16 AF 477 plakalı motosiklet, Panayır Kavşağı`ndan Yunusemre Caddesi`ne dönüş yapmak isteyen Süphan G.`in kullandığı 16 Z 9753 plakalı kargo minibüsüne çarptı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kargo minibüsü Ali S. idaresindeki 16 BKE 46 plakalı kamyona çarparak savruldu.

haber için.

allah yakınlarına sabır versin.

Cok uzucu bi kaza allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

kaza sırasında kavşak ışıklarının yanmadığı ve araçların kontrollü geçiş yapmaya çalıştıkları iddia edilirken, kaza anını görüntüleyen bir işyerinin kamera kayıtları incelemeye alındı.
--- Öküzlük parayla olsa birileri zengin olcaka bu ulkede devletin yapacaı işe ben....

allahrahmet eylesin geridekalan larına allh sabırlarversin lutfen arkadaşlar dikatedelim buolayları duydukca hergun ayilelrimizden daha cok tepkialıyoruz hayatgüzel kendinize dikatedin salıcaklakalın

korkunç bi kaza
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin
sanırım kazada birtek motor kullanan arkadaşı kaybettik ya diğerleri onların saglık durumu ile ilgili bi bilgin varmı?

maalesef hastahaneyi aramaya korkuyorum. ve bu arada sürücü ağır yaralı artçı arkadaş vefat etmiş.

biraz daha yakından bir fotoğraf.

Son düzenleme:
Aşırı hız...başka neden aramak yanlış...
ışıklar yanmamış...kavşak kalabalıkmış..miş..mış...
Şehir içi hız yapmayalım.Duracağımız mesafe kadar hız yapalım.
Allah rahmet eylesin.
Kalanlara sabır dilemekten bıkanlardanım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bursa trafiği çok kötü cumartesi ordaydık ankaradan fena! ALLAH rahmet eylesin :pale:

hepimizin başı sağolsun, çok çok üzücü... Ailesine sevenlerine sabır diliyorum..
allah ağır yaralı arkadaşın yardımcısı olsun.

dün emok festivalinden gelirken 16,30 civarları ordan geçtim.ben geçtikten yarım saat sonra olmuş demek...:cyclopsan

motor ne olmuş öyle ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin ne olur tedbirli kullansak şunları

artçı arkadaşa allah rahmet eylesin , ailesine sonsuz sabırlar
inşallah sürücü kurtulur , dualarımız onla ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar