Bursa'da bws den anlayacak güvenilir usta bilen?

Merhaba arkadaşlar ben 2000 model bws sahibiyim,elimden geldiğince motorumun tamirini kendim yapmaya çalışıyorum ama kendim halledemeyeceğim bazı sorunlarda var, bursa içerisinde güvenip,tavsiyeniz üzerine gidebileceğim motosiklet tamircisi varmı,bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım...

teşekkür ederim başka tavsiyesi olan varsa onlardanda duymak isterim..

biraz hort olacak ama aranıza yeni katıldım. bende bursa da iyi güvenilir bir usta arıyorum. dikkat ederseniz servis demiyorum özellikle sağlam bir usta arayışı içerisindeyim. arabam da servislerden çok çektim ve sonunda mahalle arasında bir usta buldum ki daha araca bakmadan sesinden ne derdi olduğunu söylüyor. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz..

biraz hort olacak ama aranıza yeni katıldım. bende bursa da iyi güvenilir bir usta arıyorum. dikkat ederseniz servis demiyorum özellikle sağlam bir usta arayışı içerisindeyim. arabam da servislerden çok çektim ve sonunda mahalle arasında bir usta buldum ki daha araca bakmadan sesinden ne derdi olduğunu söylüyor. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz..

senin regal de parça sıkıntısı var bursada pek bulunmuyor geçenlerde birisinde gördüm radyatör su kaçırıyordu yaptıracak bir yer pek bulamadı sanırım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar