Bursa Osmangaziden Selamlar (:

Merhaba Arkadaşlar.

Ben Mert Eğilmez 94 doğumluyum. Bursadan aranıza katılıyorum.Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizim Meslek Lisesinde / Lise 4. Sınıf Okuyorum. Bidahaki Hafta Sürücü Kursuna Yazılmayı Düşünüyorum. Motor Sevdası Bende 2 Hafta Öncesinden Başladı. Çok Sevmeye Başladım Motorları :) İlk zamanlarda kafamda Cbr 125 Repsol Vardı Ama İlk Başlarda Uygun Bir Motor Olmayacağını Kararlaştırdık. Şuan Kafamda Yamaha YBR 125 Var. Bursa İçi Bulabilirsem Yamaha XT 125 R Albilirim.

Sizlerin Arasına Katılmak Güzel Bir Duygu Bursa İçi Gezilere Katılmak İstiyorum Forumdan. Topluluklarınız Çok Güzel. Beğendim Siteyi.

Bursa Dobruca Sosyal Tesislerinde Garsonluk Yapmaktayım. Gelenler Olursa Yemek V.b Şeyler İçin 2 Çayım İkramım Olur. Bu arada Motorlardanda Konuşma Şansımız Olur. :)

Hepinize İyi Günler Kazasız Belasız Sürüşler. :)

Son düzenleme:
Mert kardeş aramıza hoşgeldin. en yakın zamanda ehlıyetın ve motoruna kavuşmak dileğile . iyi forumlar.

Yakışıklı aramıza hoş geldin motor tutkudur ama dikkat gerektirir.Bursaya çok gelip gideriz...allaha emanet ol...iyi kandiller:cat:

Hoşgeldin diyen Bütün arkadaşlara Teşekkürler. Motorgrubunun bursa sayfasına katıldım. En kısa zamanda Ehliyetimi Ve Cross 150 mi alıp Gezinmeye başlayacağım :) Hepinize Hayırlı Kandiller.

merhaba arkadaşlar ben 1982 doğumluyum.Amerikada yaşıyorum aslen izmirliyim.Mesleğim Psikoloğum.bu siteye VIA adlı üyeniz sayesinde katıldım teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar