[Bursa - MT]

Arkadaslar salı akşamları her salı olduğuu gibi Kültürpark Vitamin Cafe'de akşam saat 20'den itibaren toparlanmaya başlıyoruz...Oturduğumuz yer sabit.Sol köşe taraftayız bahçede...Olmadı bi yarım saat geç gelin.Kaskların bol olduğu kısma doğru gidip :p a_banus ve tbk_1980 umarım ikinizi de aramızda görebilirim bu salı günü...

Selamlar.... Benim iş yoğğunluğu hat safhada bu sıralar... Davet için çok teşekkürler.. Sürekli çağırılıyoruz uzun zaman oldu kusura bakmayın..:( Ama sadece işe gidip gelmekten başkada motora binemez haldeyim:( Kısmetse birgün geleceğim inşallah....
Sağlıcakla:)........

Merhabalar Arkadaşlar ,

Öncelikle adım Yusuf, Heykelde oturuyorum.Yaş 18 ,A2 ehliyetim var fakat henüz motorumu alamadım.Yaklaşık 4 ay sonra Honda Dylan almayı düşünüyorum :(( Aranıza beni de alırsanız mutluluk duyarım ;)

gts. minimum Hoş geldin...Umarım bir an önce istediğin motora kavuşursun....Bu arada salı akşamları kültürpark vitamin cafe'de ki toplantımıza seni de bekliyoruz...

Teşekkür ederim.Gelmeye var gücümle çalışacağım.Uzun zamandır yakın çevremde böyle gruplar görmek istiyordum ki burayı gördüm :)

uzun süredir bende gelmek istiyorum fakat malum iş güç okul derken hep askıda kalıyor :( birde kaskı değiştirmeliyim bendeki kaskla değil cafeye tuvalete gidilmez :p

Bu salı akşamı Allah'ın izni ile geliyorum.Saat kaç gibi gelmeliyim bilgi verebilecek arkadaşımız var mı ?

Sanırım yarın cenaze namazı kılınacak Bursalı Şehidimiz için...Ama ne yazık ki bulunamayacağım...

Yarın akşam kültürpark vitamin cafe toplanıyoruz yine.Ardından toplantı bitişinde kortej oluşturmayı düşünüyoruz.Herkesi bayraklarını almış şekilde bekliyoruz...

Slm Ben Gemlİkten Ben Jawa Hastasi 1 Motorjuyum Jawa 350 Style Ve Twİnİm Var Yolunuz DÜŞerse Beklrİm

Buluşma Noktası : İhsaniye Pazar Meydanı Korteje Hareket Saati: 18,30

Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 29 Ekim 2007 Cumhuriyet Bayramında şükran ve rahmetle anıyoruz.

Aziz Şehitlerimiz,
"Temiz kanlarınız ile suladığınız ebedî istirahatgâhınız olan vatan topraklarında rahat uyuyunuz. Emanetinizin bekçisiyiz. Geçtiğimiz günlerde hain saldırılarda Şırnak'ta, Yüksekova'da kaybettiğimiz askerlerimiz vesilesiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, gözlerini kırpmadan asil kanlarını bu topraklara akıtarak sonsuzluğa ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız.Kürt, Türk, Laz, Ermeni, Yahudi...
Terörün hiçbir haklı sebebi olamaz. İşte bunu göstermek kararlılığımızı sergilemek için motosikletli Saygı ve Terör'e DUR Kortejine tüm "Ben İnsanım, Ben Türk'üm" diyen herkesi bekliyoruz.

Bizler,
Özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınan MOTORCULAR olarak terörü ve masumların canlarına kıyılmasını kınamak ve lanetlemek için birleşiyoruz.

Başta televizyon kanalları olmak üzere tüm basına yapılan organizasyon hakkında haber verilmiştir. Ancak yapılacak bu tepki gösterisinin basında yer alması, ses getirmesi ve dikkat çekerek amacına ulaşması için hepimizin katılması şart. Lütfen yarım gününüzü ayırın. Kaldı ki aynı gün Cumhuriyet Bayramı olduğunu düşünür isek vatanımızı koruyan ve bu uğurda şehit olan mehmetçiklerimiz adına ve ayrıca Terör olaylarına DUR diyebilmek için bundan güzel zaman olamaz. Haydi motor tutkunları kortejimize Türk bayraklarınız ile katılımınızı bekliyoruz.

Kortej Kuralları :
- Motosiklet kıyafetlerimizi giyecegiz. Motosiklet sürücü ve yolcuları kesinlikle KASK takacaklardır. KASK takmayan suruculer Korteje ALINMAYACAKTIR.
- Kortejin amacına uymayan Bayrak, Afiş, vb. materyaller kesinlikle bulunmayacaktır. ( Kluplere ait, İsim ve Sembol iceren Afiş, Bayrak vb. materyaller, farklı din, siyasi vb. goruş afiş vb. materyaller olmayacaktır.)
- Her klüp kendi grubundan sorumlu olacaktır. Her klubun bir önderi ve sözcüsü bulunmalıdır.
- Sürüş hızı ve konvoya kesinlikle uyulacaktır. Aşırı sürat, tehlikeli ve rahatsız edici hareketler, gereksiz sollama vb. hareketler Kesinlikle YASAKTIR !

Unutmayınız ki biz Cumhuriyetimizin 84 ncü Yıl dönümünü kutlamak ve Terör'e DUR demek için bu kortejde yer alıyoruz. Lütfen buna ve motorcuya yakışır şekilde davranınız.

Bize yakışan şekilde kortejde yer almanız gerektiğini unutmayınız !

Turk Bayraklarınızı Unutmayınız !!!

İrtibat Tel: 0 532 264 69 13

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

ultraukala aynı anda bastık galiba cevabı gönder düğmesine...ama sen önce davranmışsın benim gönderimim etkisiz oldu tekrarladım.helal olsun sana ve Bursa MT'ye konu açıcaktım benzer konu olduğu için açmadım tüm MT il gruplarına msj.ımı ekledim bir sizden atak gördüm (alfabeye göre gidiyorum yanlış olmasın):cat:

Son düzenleme:
Bursa iline yakışır bir organizasyon olacak.Genel sorumlu motokervan grubumun admin'i Hüseyin Dilek...Onun adına yayıyorum...

Rota hakkında bilgim yok ama çok da önemli olduğunu düşünmüyorum...fener alayına eşlik edinilecek die düşünüyorum...ARdından organizasyon baş sorumlusunun önerdiği ve kafasında çizdiği rota da vardır tabii ki ona uyularak devam edilir korteje...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar